Hoppa till sidans innehåll

Dokumentation efter Slätvatten Elit-träffen 7 juli

08 SEP 2015 23:11
Den 7 juli, mitt under brinnande SM, samlades en stor skara tränare/ledare i Nyköping för en träff med träningsutveckling i fokus. Flera goda tankar och diskussioner sammanfattades på fyra sidor.
  • Skapad: 08 SEP 2015 23:11

Det började med att Slätvattenkommittén Elit bjöd in till en första träff i samband med Vårregattan i Nyköping i maj. Då presenterade sig den nybildade elitkommittén och förbundskaptenerna för Senior, U23, U21 och Juniorlagen. Martin Hunter avslutade sedan träffen med en kortare föreläsning om träning, träningsmängd och träningsutveckling.. Dokumentation från de första träffen hittar ni här.

En mer omfattande träff genomfördes sedan i Nyköping i samband med SM-veckan i Nyköping. Kalle Sundqvist var inbjuden som moderator och höll i trådarna när runt 40 tränare och ledare vred, vände och diskuterade vitt och brett om träning och träningsutveckling inom svensk kanot (slätvatten). Slätvatten Elits Kent-Åke Lundberg sammanställde de diskussioner som fördes och denna sammanfattning hittar ni här: Dokumentation, tränarträff, Nyköping 7 juli

De diskussioner som fördes och kommer föras framöver i detta forum tar vi såklart med oss till "Kanot 2.0 - Framtidsforum" som genomförs i Uppsala den 7-8 november. Då samlar vi personer från alla delar av svensk kanot för att tillsammans sätta en gemensam strategi att med sikte mot 2025. Inbjudan kommer ut i veckan, haka på! 

Skribent: Dag Johansson


Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Johansson, Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info