Hoppa till sidans innehåll

Klädpolicy för marathonlandslaget

26 MAR 2015 14:18
För att stärka lagkänslan och att aktiva och ledare representerar Sverige och Svenska Kanotförbundet med överensstämmande landslagskläder, har vi tagit fram en klädpolicy som gäller för marathonlandslaget 2015.
  • Skapad: 26 MAR 2015 14:18

Klädplicyn finns även att läsa här i en lite snyggare PDF!


Klädpolicy - Marathonlandslaget

För att stärka lagkänslan och att aktiva och ledare representerar Sverige och Svenska Kanotförbundet med överensstämmande landslagskläder, har vi tagit fram en klädpolicy som gäller för marathonlandslaget 2015. Policyn gäller för samtliga landslagsuppdrag, förutom Amsterdam Waterland Marathon, Dalsland Kanotmarathon och höstlägret.

 

Generell policy

Kanotist uttagen till landslagsuppdrag ska till landslagsuppdraget ha med sig följande kläder:

- 1 st Landslagsoverall

- 1 st Landslags-T-shirt

- 1 st Landslagspiké

- 1 st Landslagslinne (alt. dräkt)

- 1 st Landslagstights (alt. dräkt)

Ovan klädpaket beställs i samråd med förbundskapten inför landslagsuppdrag och kostnaden läggs som egenavgift tillsammans med övrig egenavgift i samband med landslagsuppdrag. Avgiften faktureras hemmahörande klubb. Om aktiv redan har diverse plagg sedan tidigare, görs enbart en kompletterande beställning. Kostnaden för ovan paket beräknas till cirka 1900kr. Enbart landslagskläder från Errea är tillåtet (kapell undantaget tillsvidare).

 

Övriga landslagskläder

Landslagsaktiva har möjlighet att beställa kompletterande landslagskläder, ex tröjor, jackor, väskor etc. om så önskas. Danny har produktlistor.

 

Klädsel vid landslagsuppdrag

Både aktiva och coacher ska eftersträva att klä sig i landslagsklädsel i möjligaste mån både vid resa till och från landslagsuppdrag, samt på plats vid landslagsuppdraget.

Tävlingsdress på banan är linne + tights alternativt dräkt. I k2 ska klädseln vara lika hos de aktiva, så antingen används linne+tights eller dräkt.

 

/Förbundskaptenerna - Danny & Björn

Skribent: Danny Hallmén


Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Johansson, Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info