Hoppa till sidans innehåll

Mackan Andersson junioransvarig för höst- och vinterläger!

21 SEP 2017 09:28
Mackan Andersson kommer under höst- och vinterperioden 2017/2018 vara ansvarig tränare för juniorernas satsning mot landslagssäsongen 2018. Första anhalt blir besättningslägret i Katrineholm under v.44.
  • Skapad: 21 SEP 2017 09:28

Mackan Andersson, 24-åringen från Lidköpings Kanotförening som de senaste åren skördat framgångar både inom Sprint och Maraton, kommer vara tränare och sammankallande för junior-samlingar under höst och vinter fram mot säsongen 2018. Han kommer att vara ansvarig för att styra upp ett par enkla helgläger under hösten och vintern.

Oavsett vem som kommer att leda juniorlandslaget under 2018 års tävlingssäsong kommer det givetvis att handla om att paddla fort, för de allra flesta i en besättning.

De kommande helglägrena under Mackans ledning syftar till att samla juniorer utifrån ledorden bredd, besättning och gemenskap. Helt enkelt att fortsätta bygga en stark juniorgrupp med hög besättningskompetens som har himla kul tillsammans och tränar hårt för att ta ytterligare steg i sin utveckling.

Första samlingen kommer att ske i samband med det besättningsläger som är planerat till v.44 i Katrineholm som vi informerade om häromdagen.

Anmälan till juniorsamlingen sker till Mackan, via mail till This is a mailto link. Ange namn, klubb och ev. specialkost. Bra att anmälan kommer in senast söndag den 24 september.

Kontakta gärna Mackan för mer information, ni når honom på ovanstående mail eller på 070-307 42 16.

(Övriga ungdomar i åldern 13-16 år, samt tränare, som ska hänga med på Besättningslägret i Katrineholm anmäler sig till Conny enligt tidigare info) 

Skribent: Dag Johansson
E-post: Adressen Gömd


Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Johansson, Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info