Hoppa till sidans innehåll

Mötesplats Mullsjö - höstträning i toppklass!

23 SEP 2019 23:36
Fjolårssuccén "Mötesplats Mullsjö" kommer (såklart!) tillbaka 2019. Från fredag kväll den 25/10 till tisdag den 29/10 bjuds det in till toppenbra träning, värdefull utbildning och härligt häng med bra gemenskap.
  • Skapad: 23 SEP 2019 23:36

Förra året genomfördes "Mötesplats Mullsjö" för första gången, läs mer och se bilder från förra året här. Ett nationellt breddläger (Slätvatten) med utbildande och utvecklande inslag får både aktiva och tränare. I år kör vi igen - Huskvarna KK, i samarbete med Svenska Kanotförbundet bjuder in till fyra dagar som fylls med mycket paddling i fantastiska vatten, en del övrig träning, teknik- och besättningstänk och en hel del allmänt häng emellan. Allt på lägergården där det är nära till både mat, boende och paddling.

Fredag kväll 25/10-tisdag 29/10 är årets datum. Perfekt sätt att inleda höstlovet på och förlänga säsongen med fyra högintensiva lägerdagar.

Teknik- och Besättningsfokus på årets tränarutbildning

Även i år kommer vi att erbjuda tränarutbildning för medföljande tränare. Denna kommer att koncentreras till lördag-söndag och till stor del fokusera på teknik samt besättning. SKF kommer att vara på plats med utbildare och paddelpassen kommer att nyttjas för praktik som blandas med mer teoretiska genomgångar på land.

Vad gäller teknik kommer vi att jobba utifrån teknikens grunder och tillsammans öva på att hitta de nycklar som ligger bakom en effektiv teknik, hur vi jobbar med dessa på vattnet, hur vi analyserar teknik och med hjälp av övningar och coachning kan utveckla tekniken hos aktiva.

Besättningspaddling är ett ständigt aktuellt område, och ett viktigt sådan. Hur vill vi se på besättningspaddling i Sverige, vad är viktigt att tänka på och hur tränar vi bäst besättning i vardagen.

Medföljande tränare deltar på lägret utan avgift, vilket ska funka både som en morot för att komma till Mullsjö likväl som det utgör en förutsättning för ett bra och välfungerande läger på plats med gott om tränare för de aktiva.

Anmälan

Mer info samt anmälan hittar ni här.

Sista anmälningsdag är 29 september, välkommen med er anmälan!

Skribent: Dag Johansson
E-post: Adressen Gömd


Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Johansson, Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info