Hoppa till sidans innehåll

Mullsjö Höstläger!

30 AUG 2018 17:05
Nyhem i Mullsjö utanför Jönköping, är en ort som bjuder på fantastiska paddelmöjligheter. Detta tas nu tillvara på när HKK/JKK, med stöd av SKF, bjuder in till Mullsjö Höstläger under v.44.
  • Skapad: 30 AUG 2018 17:05

I samband med Höstlovet arrangerar Huskvarna KK och Jönköpings KK, med stöd av SKF, ett träningsläger i Nyhem i Mullsjö Kommun utanför Jönköping. Lägret inleds på söndag kväll den 28/10 och avslutas torsdag em den 1/11.

Fyra dagar med dubbla paddelpass på sjön Stråken, övrig träning, olika aktiviteter, tränarutbildning och härlig gemenskap väntar på mycket fina paddelvatten. Ett bra tränarteam kommer att finnas på plats och coacha under passen. Vi vill gärna att klubbtränare följer med och deltar under lägret, ambitionen är att kraftigt subventionera avgiften för medföljande klubbtränare.

Träningslägret riktar sig till alla tävlingsaktiva Sprint-, Maraton- och Parakanotister i åldrarna 14 år och uppåt som är taggade på fyra dagar fyllda med träning tillsammans med kompisar från hela Sverige. Viktigare än ålder är dock att klara av att träna på den här nivån.

Mer info och anmälan här: Höstläger Mullsjö

Skribent: Dag Johansson
E-post: Adressen Gömd


Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Johansson, Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info