Hoppa till sidans innehåll

Prisutlottning vid SUC-finalen!

26 AUG 2015 14:44
I de yngsta klasserna i SUC kommer ett gäng priser lottas ut bland alla deltagare för alla finfina prestationer som våra yngsta kanotister svarat för under säsongen!
  • Skapad: 26 AUG 2015 14:44

En nyhet i SUC inför i år var att resultaten och pängfördelningen plockades bort bland de yngsta klasserna. Anledningarna var flera men kan kort sammanfattas med: fokus på prestation och inte resultat och vi bör följa de riktlinjer som anges i RF:s Idrotten Vill och förtydligas i Riktlinjer för barn- och ungdomsidrott. Ni som vill läsa mer, gör gärna det här.

Hursomhelst, i samband med SUC-avslutningen i Lidköping 12-13 september kommer en utlottning av priser för säsongen att ske. Kanotister från klasserna 03 och 04 får en lottper lopp de kört under säsongen, ju fler lopp desto bättre odds att ta hem en eller flera vinster!

Petter Menning och resten av våra landslagskanotister får ursäkta, det är i de yngsta klasserna vi hittar några av de största prestationerna! Nybörjare som gett sig ut på sina första tävlingar, de som paddlat fantastiskt fint, de som tränat, tävlat och utvecklats massor under året, de som inte bara själva har paddlat och gett järnet utan även stöttat o hejat på sina kompisar, både i den egna men också i andra klubbar, de som paddlat otroligt bra och fort etc. etc. etc.!

Bland dessa grymma kanotister och fantastiska prestationer lottar vi därför ut ett gäng fina priser!

Skribent: Dag Johansson


Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Johansson, Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info