Hoppa till sidans innehåll

SM-föreläsning i Nyköping!

10 JUL 2019 14:20
På onsdag den 17/7 kl.15.00-16.30, mitt under SM i Nyköping, bjuder Breddkommittén in till en värdefull föreläsning på temat att lyfta sig själv och andra. Kom!
  • Skapad: 10 JUL 2019 14:20

Slätvattenkommittén Bredd bjuder in till en föreläsning på Hotell Kompaniet under Sprint-SM i Nyköping. Mellan kl.15.00-16.30 på onsdag den 17 juli hålls föreläsning som kretsar kring hur vi alla kan tänka till kring hur vi kommunicerar för att lyfta oss själva, andra och i slutändan hela verksamheten. Några nedslag ur innehållet:

  • Jag & Du: Grunden för en bra kommunikation är att vi tar ansvar för vad vi själva tycker, tänker, känner och kommunicerar. Utifrån det kan man vara nyfiken på andra på ett mer öppet sätt. Vi belyser hur det kan bli när vi antingen tar över och gör oss stora på andras bekostnad, eller förminskar oss själva och sätter andra i en roll de inte bett om. 
  • Hur vi tänker påverkar resultatet: En övning som illustrerar hur våra tankar påverkar resultatet av våra handlingar. Den visar på hur viktigt det är att välja rätt tankar och tro på det man gör för bästa resultat. Övningen belyser även vikten av att alla i teamet har samma inställning. 
  • Att välja sitt språk: Med små justeringar kan vi göra stor skillnad i hur vi uppfattar och supporterar varandra. Vi leker med små mellanord som gör stor skillnad i hur vi uppfattar vad andra menar. 

Föreläsningen riktar sig såväl till aktiva i olika åldrar som till ledare, tränare, landslagskaptener och föräldrar - detta berör alla! Varmt välkomna.

Skribent: Dag Johansson
E-post: Adressen Gömd


Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Johansson, Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info