Hoppa till sidans innehåll

Tävlingssäsongen 2019 utvärderas - ditt svar bidrar!

07 OKT 2019 12:07
Tävlingssäsongen 2019 är avslutad. Slätvatten Bredd önskar få in synpunkter på årets säsong som ett led i att förvalta, vässa och utveckla verksamheten. Tyck till!
  • Skapad: 07 OKT 2019 12:07

Tävlingssäsongen 2019 rundades av med K4-fest när 23 st ekipage dundrade iväg över den knappa 2.5 km långa banan i lördags. Därmed är 2019 års säsong till ända efter en mängd fina tävlingar, från norr till söder, öst till väst.

Tävlingsäsongen utgör en viktig del i verksamheten och redan nu är planeringen inför 2020 års säsong i full gång, ett spännande år väntar både nationellt och internationellt. Slätvatten Bredd ansvarar för att sy ihop tävlingssäsongen utifrån de arrangörer som anmäler sitt intresse. Inför 2020 har många arrangörer anmält intresse, däribland några som vanligtvis inte arrangerar tävling särskilt ofta - mycket glädjande!

Inför kommitténs höstmöte (hålls i samband med Mötesplats Mullsjö söndag v.43) önskar de få input på vad ni som aktiva, ledare, arrangörer och/eller föräldrar tycker om årets säsong. Kommittén är ansvarig för planeringen men det är till stor del vi tillsammans som bidrar med idéer och synpunkter som utvecklar tävlingsverksamheten. Ditt svar är viktigt! 

Ni hittar länken här: Säsongsutvärdering 2019

Skribent: Dag Johansson
E-post: Adressen Gömd


Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Johansson, Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info