Hoppa till sidans innehåll

Tränarcommuntiy i Nyköping under SM!

18 JUN 2015 14:48
Den 7 juli under SM i Nyköping, mellan morgonens försök och kvällens finaler hälsas tränare, ledare och kaptener välkomna till Hotell Kompaniet för att tillsammans diskutera och utveckla vår verksamhet vad gäller träning och tävling.
  • Skapad: 18 JUN 2015 14:48

Under vårregattan i Nyköping hölls en inledande träff med Slätvattenkommittén Elit med en del information rörande verksamheten.

På tisdag den 7 juli, under SM-veckan i Nyköping, är det dags för steg 2. Tränare, kaptener och ledare på olika positioner, i klubbar, landslag, regioner, KG etc bjuds in till en träff med fokus främst på träningsverksamheten bland våra kanotister i olika åldrar.

Träffen kommer att hållas mellan morgonens/fm försök och kvällen finaler. Platsen är Hotell Kompaniet, ett stenkast från Kanotstadion och träffen pågår i 3 timmar, preliminärt mellan ca 13.00-16.00

Viktigt: anmälan via mail

Ni som vill delta anmäler er till Kent-Åke Lundberg via mail: This is a mailto link

Frågor inför träffen

För att skapa förutsättningar för en givande träff önskar kommittén att klubbar svarar på ett antal frågeställning runt träningsverksamheten. Svara efter bästa förmåga på dessa frågeställningar, de kommer att utgöra ett viktigt underlag inför träffen den 7 juli men även fortsättningsvis. Även svaren skickas till Kent-Åke på ovanstående mail.

All info inför träffen, samt de frågeställning som kommittén önskar svar på hittar ni här: Tränarcommunity Nyköping, 7 juli

Skribent: Dag Johansson


Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Johansson, Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info