Hoppa till sidans innehåll

Utbildning i nyheterna för ERT-systemet

22 JUN 2017 00:22
Tävlingsadministrationssytemet ERT har sedan arrangörsträffen i januari utvecklats och förbättrats. Slätvatten Bredd erbjuder nu utbildning och visning av systemet vid ett antal olika tillfällen framöver.
  • Skapad: 22 JUN 2017 00:22

Vi har sedan tidigare berättat att det nu finns bra instruktionsfilmer för att lära sig SKF:s tävlingsadministrationssystem ERT och Maritime. Under den senaste tiden har systemet utvecklats ytterligare och funkar nu bra. Som alla andra program krävs det dock en viss kunskap hos användarna. Därför erbjuder nu Slätvatten Bredd några tillfällen för att se och lära sig sytemet.

Först ut är två dagar under Sprint-SM i Jönköping där det kommer att finnas möjlighet att se hur systemet används i skarpt läge under måndag och fredag, mellan ca 15.00 och dryga två timmar framåt. Stefan Wetter från Jönköpings KK är den som jobbat mycket med att bidra till utvecklingen och de som är intresserade av att spana in systemet under SM anmäler sig via mail till This is a mailto link.

Även vid Besättningsregattan i Katrineholm kommer en utbildning att arrangeras under lördagen, dagen innan tävlingarna drar igång.

Slutligen kommer systemet att presenteras med de olika nyheterna och förbättringarna i samband med Tävlingsarrangörsträffen som även 2018 kommer att samköras med SKF:s Tränar- och Ledarkonvent på Bosön den 20-21 januari. Mer info och anmälan dit kommer såklart framöver.

Skribent: Dag Johansson
E-post: Adressen Gömd


Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Johansson, Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info