Hoppa till sidans innehåll

Arbete pågår inom Slätvatten Elit - bidra med synpunkter

21 JAN 2021 16:06
I arbetet med att tydliggöra en råd tråd genom elitverksamheten önskas synpunkter och tankar från klubbar för att bidra till en så bra och genomtänkt verksamhet som möjligt när det väl drar igång den 1 oktober 2021.
  • Uppdaterad: 21 JAN 2021 16:06

Under Tränarkonventets första dag (16 januari) presenterade Åsa Eklund sin roll som High Performance Manager samt det arbete som hon har inlett med att tydliggöra en röd tråd genom elitverksamheten. För er som inte hade möjlighet att delta (eller vill lyssna igen) så spelades föresläningen in:

Ni kan även ta del av bildspelet här. Efter presentationen hölls fyra olika workshops i mindre grupper med med olika teman;

Det var korta diskussionspass på ca 30 minuter där varje grupp fick summera sina diskussioner via formulär. Länkat till varje punkt ovan hittar ni vad som hittills har skickats in. 

Fortsätt tycka till - "remissrunda" till klubbar 

Det som Åsa presenterade är än så länge bara ett embryo. Under hösten och vintern har dessa första tankar presenterats vid tre olika tillfällen för olika grupperingar (Förbundskaptener/tränare samt RIG/NIU-tränare, Utbildningskommittén samt SKFs styrelse) som alla har tyckt, tänkt och bidragit med input.

Presentationen och efterföljande arbete under Tränarkonventet bidrog till ytterligare förankring, diskussion och synpunkter. Framför allt var det viktigt att företrädare för olika klubbar deltog, lyssnade och bidrog.

Som ett sista steg i att förankra och hämta in synpunkter önskar vi nu att fler tar del av presentationen och återkopplar med funderingar, feedback och synpunkter. Under våren och sommaren kommer arbetet att sedan att fortgå, synpunkter att beaktas och en mer färdig plan ska tas fram för att sedan sjösättas den 1 oktober 2021.

Att göra

  1. Titta på den inspelade presentationen.
  2. Fundera, diskutera och reflektera kring innehållet.
  3. Summera dina synpunkter, senast den 20/2, i formuläret (feedback på röda tråden)
  4. Vi ser gärna att ni även bidrar med synpunkter kring Tävlingsformer, Behålla och utveckla samt Besättningsstrategi, svarsformulär för dessa finns längst ner på sidan för "Digitalt Tränarkonvent 2021"

Arbetsgrupper - vill du engagera dig!?

I det fortsatta arbetet kommer arbetsgrupper att startas upp för att tillsammans utveckla olika delar av verksamheten. Delar som vi kommer jobba med är tävlingsstrategi, besättningsstrategi, behålla aktiva och utveckla sporten samt röda tråden arbetet. Arbetsinsatsen kommer initialt att handla om att delta i möten (webmöten) ca 2 h 1 gång i månaden under kommande år med start i slutet av mars. Anmäl ditt intresse genom att skicka ett mail till Åsa Eklund och/eller Dag Johansson senast 1 mars samt ange intresseområde.

Funderingar!? 

Undrar du över något, kontakta oss gärna.

Åsa Eklund
This is a mailto link / 073-33 11 977

Dag Johansson
This is a mailto link / 070-37 25 448

Skribent: Dag Johansson
E-post: Adressen Gömd


Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Johansson, Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info