Hoppa till sidans innehåll

Juniorlandslaget summerar och tackar för säsongen 2021

29 SEP 2021 21:37
Efter att besättningsregattan i Katrineholm som årets sista sprinttävling avslutade säsongen 2021 passar ansvariga för Juniorlandslaget på att kortfattat summera och tacka för detta år med juniorlandslaget.
  • Uppdaterad: 29 SEP 2021 21:37

Jesper Melvigers och Fabian Paldanius tjänster som förbundskaptener för Juniorlandslaget Sprint löper ut den 30e september. Hur Juniorlandslagets ledarteam ska se ut 2022 och framåt jobbas det med, mer information kommer när processen med en ny organisation är färdig. Klart är att att både Jesper och Fabian trivts med uppdraget, och varit uppskattade av aktiva - tack till er båda! Klart är även att det inte blir någon fortsättning för Jespers del då han inte kommer att ha den tiden och förutsättningarna under nästa år.


Det har varit ett händelserikt år som till en början påverkades mycket av pandemin, men en säsong som sakta utvecklats till att mer och mer likna den typen av tävlingssäsong vi är vana vid.

Vi tackar för väl genomförda uttagningstävlingar, ett lärorikt nordiskt mästerskap på hemmaplan, två utvecklande och roliga träningsläger i Finspång, samt ett avslutande Junior-VM där vi fick uppleva flera positiva prestationer och massvis av erfarenheter för både oss som ledare och de aktiva att ta med sig in i framtiden.

Tillsammans har vi skapat en rolig och utvecklande miljö inom hela juniorlandslaget, vilket vi som förbundskaptener varit väldigt tacksamma att få vara en del av.

Stort tack för allt stöd under säsongen!

Vad gäller framtiden så önskar vi alla aktiva ett stort lycka till med träningen inför antingen ett nytt år med juniorlandslaget, eller ett första år som senior.

Med vänliga hälsningar Jesper Melvinger & Fabian Paldanius

Skribent: Dag Johansson
E-post: Adressen Gömd


Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Johansson, Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info