Hem / Övrig information

Övrig information

Här publicerar vi information om matserving, boende, camping i egen regi med mera.

Boende:

Projektgruppen för Kanot-SM har ingen möjlighet att förmedla något boende i stugor och på camping, bortsett från vår camping i egen regi, på området.

Vi har samlat några tips för boende under följande länk Tips om boende

Camping egen regi:

I anslutning till tävlingsområdet kommer vi att ordna en campingplats för ett antal campingfordon. På campingområdet kommer det att finnas vatten och toaletter. Vi arbetar på att kunna erbjuda elanslutning. 

Kostnad: 200 kr/dygn (pris utan elanslutning), 400 kr/dygn (pris med elanslutning)
Bokning görs via mail: 
This is a mailto link 

Lunch

Bokas klubbvis via http://teamsite.prorok.se. Pris 95 kr. Betalas klubbvis till BG 180-8245.  Märk inbetalning ”lunch och klubbnamn”. Betalas i samband med anmälan dock senast den  18/6.

SM-veckans meny hittar ni här, MENY.

Försäljning av t-shirt Kanot-SM 2021

Extrabeställning möjlig nu!

Nu har du chansen att beställa en t-shirt om du missade första möjligheten.

Du beställer t-shirten via e-mail: This is a mailto link, skriv ”T-shirt” i rubriken. Ange storlek, antal, namn och klubb du i mailet. Betala in till BG 180-8245 samtidigt som du skickar ditt e-mail. Märk betalningen med ”T-shirt och ditt namn”

Sista beställningsdag är måndagen den 12 juli juni 2021. När du beställer får du ett bekräftelsemail att vi har mottagit din order, har du inte fått det hör av dig till Malin, 070-3844134.

Leverans av tröjorna bli på nästa nationella tävling.

T-shirten finns i en unisexmodell för vuxna och en unisexmodell för barn. Priset är för vuxen 160 kronor/st och barn 140 kronor/styck.

Mer information hittar du på den här länken T-shirt KanotSM 2021