Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Registrering av paddelpass


Här hittar du som är instruktör eller examinator för grön nivå och uppåt information om hur du lämnar in uppgifter om personer som ska registreras i systemet. 

Examinatorer har tillgång till en gemensam mapp i dropbox där det finns information om registreringen, en excelmall som ska användas för att fylla i uppgifter om examinationstillfället samt även annan nyttig information och kunskapsdokument. Mallen mailas förmedlas enklast genom att maila den till Katinka Ingves. 

Den ifyllda excelmallen förmedlas enklast till Kanotförbundet genom att bifoga den i epost till Katinka Ingves.

Vad du behöver veta för att beställa paddelpass, GSRT-kort och ledarkort
Tveka inte att höra av er med synpunkter och frågor.

Informationen riktar sig till den som rapporterar in vilka som gått utbildningar och tagit olika licenser och pass: paddelpass från grön nivå och uppåt, Grundläggande säkerhet och räddningsteknik (GSRT), Säkerhet i Fors eller genomgått och godkänts på ledar- och examinatorsutbildningar.

  • Efter avslutad utbildning eller examination ska alla uppgifter registreras i excelmallen.
  • Lämna tomt i de kolumner som inte är relevanta eller om du inte har alla uppgifter.
  • Viktigt att ni skriver fakturaadress både epost och postadress, att det är tydligt vem fakturan ska ställas till, och vart korten ska skickas.
  • Gult paddelpass registreras inte i Svenska kanotförbundets licensprogram. Gula kort kan beställas i förväg (innan examinationstillfället) av examinatorn för att delas ut till deltagarna efter exaxminationen. Fyll i namn och årtal med permanent penna på kortets baksida.
  • Porto tas ut för varje kuvert, billigare för er om ni väljer att få alla kort till er och sedan själva delar ut korten i de fall det är möjligt.
  • Efter att ni skickat in så läggs uppgifterna in i Kanotförbundets licenshanteringsprogram (gäller ej gult paddelpass), och korten skickas till den adress som ni angivit.
  • Om alla uppgifter är korrekt ifyllda är normal leveranstid ca 1-2 veckor, under semestertid längre. Är det bråttom? Hör av dig till någon på kansliet (kontaktinfo på kanot.com), så ordnar vi det i möjligaste mån.

 Jag hoppas att det ska vara enkelt för er, och har ni frågor är det bara att ni hör av er.

Hälsningar

Katinka

0766-114303

This is a mailto link

Katinka är ansvarig för registrering av uppgifter, skulle ni ha några frågor eller behöva hjälp vänder ni er till henne. 

Mail: This is a mailto link

Telefon: 076-611 43 03

Uppdaterad: 30 JUN 2020 09:54 Skribent: Fredrik Karlsson
E-post: Adressen Gömd

  

TFFIR_pratbubbla_RGB-1000x563_alt.png


Godkänd Kanotcentral
Alandia


 
 

Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Johansson, Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info