Hoppa till sidans innehåll

Registrering av paddelpass


Här hittar du som är instruktör eller examinator för grön nivå och uppåt information om hur du lämnar in uppgifter om personer som ska registreras i systemet. 

Alla personer som har tagit ett grönt till rött paddelpass ska registreras i Kanotförbundets system. Även personer som har gått någon av Kanotförbundets ledarutbildningar eller GSRT ska registreras. 

I väntan på att ni kan registrera personerna själva i systemet lämnar ni nu in en ifylld excel-fil med deltagarnas uppgifter. För att kunna hantera dessa personuppgifter på ett så säkert sätt som möjligt använder vi IdrottOnline till att samla in dem. Ni hittar länken till registreringen längre ner i texten. 

Katinka Ingves är ansvarig för registrering av uppgifter, skulle ni ha några frågor eller behöva hjälp vänder ni er till henne. 

Mail: This is a mailto link

Telefon: 076-611 43 03

Mall för registrering
Ladda ner excel-fil här

Mer information om varför och hur registreringen går till
Ladda ner PDF

Länk till registrering av personer.
http://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1120747

Instruktioner: 
Här skickar du in uppgifter om personer som har klarat en examination eller genomfört en utbildning och ska registreras i systemet för Paddelpass, Ledare, Instruktör och GSRT.

För att registrera deltagare behöver du fylla i dina egna uppgifter först och därefter ladda upp filen i tilläggsfältet under organisationstillhörighet. Under organisationstillhörighet väljer du antingen vilken förening du representerar eller väljer "Annan uppgiven organisation" och skriver därefter vilken kanotcentral, företag eller lokalförening du tillhör. T ex Kalles Kanotguider eller Friluftsfrämjandet Huddinge

OBS!
Vi kan bara ta emot en anmälan från dig med ditt fullständiga personnummer, efter vi har registrerat dina uppgifter tar vi bort dig från anmälningslistan och du kan skicka in en ny omgång. Skulle vi inte ha hunnit behandla dina uppgifter från förra gången kommer du få ett felmeddelande som säger att det redan finns en deltagare anmäld med det personnumret. Klicka då på "Utländsk deltagare" och fyll i de uppgifter som krävs. 

Uppdaterad: 30 JUN 2020 09:54 Skribent: Fredrik Karlsson
E-post: Adressen Gömd

Alandia


 
 

Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Johansson, Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info