Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Kanotkonvent & förbundsmöte 2022


Välkomna till Kanotkonvent & Förbundsmöte 2022! 
Efter en tid starkt präglad av pandemin gör den årligen återkommande mötesplatsen för Svensk kanot comeback. Ett startskott för en ”återstart” där vi vill tillvarata och utveckla det stora intresse och framåtanda som saknat fysiska mötesplatser under en lång tid. 
Den 18-20 mars 2022 samlas vi på Bosön, Svensk idrotts utvecklingscentrum. Huvuddelen av programmet sker under lördag och söndag men redan under fredagskvällen finns möjlighet att delta på ett par kortare pass. 
Målsättningen är att du som deltagare efter helgen har fått ny kunskap, inspiration och kontakter att ta med dig i ditt fortsatta kanotengagemang.
Passa på och anmäl dig till årets inspirationshelg!

Preliminärt program finns här >>

Anmälan
Anmälan är öppen tills vidare på länken nedan!
OBS! Alla måste göra ny anmälan till det nya konventdatumet även om ni varit anmälda tidigare.

Anmälan görs här >>

Våra huvudträffar
SKF:s Tränarkonvent - Röda Tråden, Slätvatten
SKF:s Tränarkonvent arrangeras traditionsenligt i mitten av januari - så även tänkt 2022 men vi har i år fått skjuta på Tränarkonvent till mars av kända orsaker. I år utgörs huvuddelen av tränarkonventet av Röda Trådens tränarutbildningar där konventet ingår som en del i utbildningarna. Även om du inte ingår i Röda Tråden kommer detta spår att vara valbart på konventet. Huvudfokus på tränarkonventet blir "Funktion & Teknik" (inkl. paraklassificering) samt "Goda Utvecklingsmiljöer".

Länk till skattning av utvecklingsmiljöer >>

Friluftsliv & Rekreation
Friluftsliv & Rekreation riktar sig till dig som leder andra (eller dig själv) i friluftspaddling i olika former. En god möjlighet att träffa andra paddlare och ledare och inspireras både av varandra och kanotförbundets arbete.  

Föreningsspår
Föreningsspåret blir ett forum för "Nystart och Utveckling" av Svensk kanot och våra föreningar. Vi kommer att jobba med pass där vi tar upp föreningsutveckling, goda utvecklingsmiljöer  och trygga föreningsmiljöer. Vi kommer också lämna utrymme för diskussion och workshops om hur vi bäst jobbar framåt tillsammans med utgångspunkt i den riktning som Återstartsstöden stakar ut.

Förbundsmötet 2022
Förbundsmötet, SKFs årsmöte, hålls normalt i mars och är sedan tidigare planerat till den 19 mars. När konventet som ursprungligen skulle arrangerats i januari blev inställt och framflyttat så blev det naturligt att införliva förbundsmötet i konventet. Förbundsmötet kommer att hållas lördag 19/3, kl.13-17.

Kostnad:
Kanotkonvent 2022 blir en viktig träff där vi återigen kan samla många människor fysiskt. Därför subventioneras deltagaravgiften kraftigt och är i nuläget satt till max 400 kr/person. Eventuella tillval subventioneras inte.
OBS! Subventionen gäller enbart deltagare som är anslutna till Svenska kanotförbundet via förening eller samarbetspartner. Priset är 2400:-/person utan subvention.

 
Anmälan
Anmälan är öppen tills vidare på länken nedan!
OBS! Alla måste göra ny anmälan till det nya konventdatumet även om ni varit anmälda tidigare.

Anmälan görs här >>

Kontakt:
Johan Nilsson på This is a mailto link eller på tel: 070-7275490

Uppdaterad: 30 JAN 2020 00:10 Skribent: Dag Johansson
E-post: Adressen Gömd

  

TFFIR_pratbubbla_RGB-1000x563_alt.png


Godkänd Kanotcentral
Alandia


 
 

Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Johansson, Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info