Hoppa till sidans innehåll

Kanot - sporten för alla!


Kanot är en fantastisk sport!
Oavsett om man bor vid havet, en sjö, en fors, strömmande vatten eller en älv så finns det en kanotgren som passar. Om du vill träna för att tävla och tävla i OS eller om du friluftspaddla och njuta av naturen spelar ingen roll vi har hela spektrat! 
Vi vill med den här filmen nå ut till skolungdom och skolpersonal för att skapa kunskap och nyfikenhet om kanot och dess möjligheter. 
Välkommen ut på vattnet!

Filmen har tagits fram med stöd av RF inom ramen för Skolsamverkansprojektet. Syftet är att filmen ska spridas till skolpersonal och skolungdom för att ge inspiration och kunskap om sporten kanot. Filmen kan med fördel visas ihop med representanter från en lokal kanotklubb med möjligghet till en uppföljande friluftsdag eller prova-på-paddling. Kan även användas internt att förbund och föreningar för att marknadsföra kanotsporten.

För mer information om er skola vill ha besök av en förening eller om din förening vill ha hjälp att nå ut till skolorna kontakta vår Föreningsutvecklare Johan Nilsson This is a mailto link tel: 070-7275490.
Uppdaterad: 21 DEC 2021 15:57 Skribent: Johan Nilsson
E-post: Adressen Gömd

  

TFFIR_pratbubbla_RGB-1000x563_alt.png


Godkänd KanotcentralAlandia


 
 

Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Johansson, Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info