Hoppa till sidans innehåll

Föreningen


Att förvalta, driva och utveckla föreningen som organisation är en viktig del av Svensk idrott, så även inom kanot. Med kunskap om vad som gäller, vilka möjligheter och skyldigheter som finns blir det både lättare, effektivare och roligare att vara en del av, och bidra till, föreningens verksamhet och utveckling. Här presenterar vi vilket stöd som finns för olika målgrupper inom föreningens verksamhet. 

Organisationsledare (styrelse, kommittéer etc.)

SISU Idrottsutbildarna har mycket bra utbildningar för t.ex. föreningens styrelse. Kontakta ert SISU-distrikt för mer information. Som ett enkelt stöd till föreningen har SKF ett årshjul med syftet att underlätta att hålla koll på de fasta datum/perioder som finns för olika administrativa rutiner. Årshjulet kan med fördel även kompletteras med mer föreningsspecifika datum och händelser.

Ladda ner och bygg upp föreningens egna årshjul här.

Arrangör

Att arrangera en tävling eller någon annan aktivitet stärker både samhörighet och klubbkassan. SISU Idrottsutbildarna erbjuder stöd och material kring arrangörsskap och evenemang. Kontakta ert SISU-distrikt för mer information. För tävlingsarrangörer inom Slätvatten hänsivar vi även till denna sida samt till den årliga Tävlingsarrangörsträffen.

Domare

Vad gäller domarutbildning är det respektive grenkommitté som ansvarar för dessa. Kontakta er kommitté för mer information.

Föräldrar

Även här utgör SISU Idrottsutbildarna ett mycket gott stöd med flera varianter av vassa utbildningar riktade till idrottsföräldrar. Kontakta ditt SISU-distrikt för mer information. 

Uppdaterad: 24 FEB 2020 09:35 Skribent: Dag Johansson
E-post: Adressen Gömd

  

TFFIR_pratbubbla_RGB-1000x563_alt.png


Godkänd Kanotcentral
Alandia


 
 

Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Johansson, Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info