Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

SWE Sprint Kayak Invitational 2022

27 APR 2022 20:06
Den 8-9 juli samlas Sveriges bästa sprintkanotister för att utmana varandra i SWE Sprint Kayak Invitational. Nerv, närhet och ett unikt tävlingsupplägg kommer att skapa feststämning. Missa inte tillfället att bli partner till detta häftiga event!
  • Skapad: 27 APR 2022 20:06

Just nu pågår planeringen för fullt för att möjliggöra ett häftigt kanotevent den 8-9 juli. Täta tävlingsrace med några av våra svenska världskanotister varvas med aktiviteter och prova-på-paddlingar för publik och gäster på plats på Malmköping Camping.

Målsättningen är att bjuda på en häftig helhetsupplevelse såväl för publik på plats som för våra bästa sprintkanotister. Det är både kanotpubliken och kanotisterna väl värda! Med en mäktig inramning med mat, dryck och aktiviteter samt ett unikt tävlingsupplägg dukas en strandnära kanotfest upp på Malmköping Camping.

Partnerskap i olika nivåer - förverkliga festen tillsammans med oss! 

Parallellt med planeringen söker vi även Dig/Er som vill vara en del i att förverkliga initiativet. Det finns flera olika nivåer för partners och gott om plats och idéer för att rama in även denna del på ett attraktivt sätt. Nyfiken på mer? Mer info och kontaktuppgifter för vidare dialog hittar ni här: SWE Sprint Kayak Invitational 2022 

Skribent: Dag Johansson
E-post: Adressen Gömd

  

TFFIR_pratbubbla_RGB-1000x563_alt.png


Godkänd Kanotcentral
Alandia


 
 

Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Johansson, Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info