Hoppa till sidans innehåll

Stay at home challenge 2020

15 APR 2020 17:05
Slätvattenkommittén Bredd och SUC-gruppen lanserar "Stay at home Challenge" för att råda bot på förmodad tävlings/utmanings-abstinens och hitta roliga former för att ge motivation och gemenskap en positiv knuff!
  • Uppdaterad: 15 APR 2020 17:05

I kölvattnet av coronakrisens påverkan på säsongen 2020 har Slätvattenkommittén Bredd och SUC-gruppen spånat på ett alternativt upplägg. Nu önskar de input från klubbar, tränare och aktiva.

Vi vet redan idag att tävlingar och läger kommer att vara inställda en lång tid framöver, nu senast togs beslut om att ställa in/skjuta fram även nationella Slätvatten-tävlingar i juni. För att upprätthålla träningsmotivation och sammanhållningen inom kanotfamiljen har vi spånat på ett koncept som vi kallar "Stay at home challenge". Konceptet innebär att man utför olika moment och utmaningar på hemmaplan men ingår i ett större nationellt sammanhang. Kanske mynnar det ut i en klubbtävling eller en avslutning med lottade priser.

Vi har inte alla svaren ut vill väldigt gärna ha hjälp av kanotsverige att komma med synpunkter och idéer.

Klicka på länken nedan, läs igenom våra tankar, svara på enkäten och bidra med dina synpunkter. Sprid gärna vidare i klubbarna!

Länk: Stay at home challenge 2020

Skribent: Dag Johansson
E-post: Adressen Gömd


errea logo

 

 


Alandia


 

 

Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Johansson, Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: 0155209080
E-post: This is a mailto link

Se all info