Hoppa till sidans innehåll

Dags att söka till Kanotgymnasiet!

07 DEC 2020 14:10
Vill du få bästa förutsättningar för att kombinera en elitsatsning i sprint/maraton eller slalom med din gymnasietid? Då ska du söka till Kanotgymnasiet! Den 15:e december (15/12) är sista dag att skicka in din ansökan!
  • Uppdaterad: 07 DEC 2020 14:10Kanotgymnasiet är det givet för Dig som vill få de bästa förutsättningarna för att kunna bedriva en elitsatsning inom kanot. I Nyköping där kanotgymnasiet ligger bor du på vårt elevhem tillsammans med cirka 24 andra träningsvilliga kanotister och kompisar. Med Sveriges största träningsgrupp kommer Du aldrig behöva träna ensam igen!  

Återhämtning är av största vikt för oss, varför du får frukost, mellanmål och middagar på boendet under vardagarna (middag mån-tors), för att smidigt få i dig tillräckligt med bra energi mellan träningarna. 

Förutom att eleverna får åka på två skidläger och ett två-veckor långt vårläger till exempelvis Mallorca, får de aktiva tillgång till fysiologiska tester på Bosön och idrottspsykologisk rådgivning.

Nyköping och kanotgymnasiet erbjuder även en av Kanot-Sveriges bästa träningsmiljöer och förutsättningar med; tävlingsbanor, startgrindar, besättningsarmada, fullskaligt gym, löparbanor inom- och utomhus, Sveriges största paddelmaskinsrum (12 maskiner), simhall och varierande motionsspår. 

Under din tid på kanotgymnasiet tränas och utbildas du på Sveriges tränartätaste kanotcenter och av några av Sveriges mest utbildade coacher.

Om du vill läsa mer om kanotgymnasiet, gör det här: https://www.kanot.com/Utbildning/Kanotgymnasiet/ 

Ansök genom att skicka in ansökningsblanketten senast 15/12, som ni hittar här: https://www.kanot.com/Utbildning/Kanotgymnasiet/ansoktillkg/ 

/Tränarna – Alexander Öström, Danny Hallmén, Hanna Plato & Ludwig Andersson

Skribent: Johan Nilsson
E-post: Adressen Gömd

  

TFFIR_pratbubbla_RGB-1000x563_alt.png


Godkänd Kanotcentral
Alandia


 
 

Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Johansson, Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info