Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Dags att teckna Licensförsäkring med Råd och vård!

12 APR 2022 12:55
Nu är det hög tid att teckna licensförsäkring för 2022 med tjänsten Råd och vård som är så mycket mer än bara en försäkring!
  • Uppdaterad: 12 APR 2022 12:55

Licensförsäkringen, mycket mer än bara en försäkring!

Nu är det hög tid att teckna licensförsäkring för alla våra aktiva i alla grenar som är 17år och äldre.
För de som tävlar i sanktionerade tävlingar är licensförsäkringen obligatorisk from det året man fyller 17år. Men även för dig som inte tävlar är det en trygghet att ha försäkringen då den innefattar försäkringsskydd om du skadar dig eller råkar ut för en olycka i samband med träning, tävling eller klubbaktivitet.
För aktiva under 17, ledare och funktionärer ingår samma skydd som Licensförsäkringen ger i den allmänna grundförsäkringen som alla våra klubbar har via RF:s grundförsäkring.

Motionslopp
Folksam har i samarbete med Svenska Kanotförbundet också tagit fram en särskild försäkring för motionärer som deltar i någon av våra sanktionerade motionslopp eller deltagare i motionslopp/motionsklass som inte har licensförsäkring eller som är medlem i en förening om tävlingen arrangeras av SKF-ansluten förening. Försäkringen gäller också deltagare i sanktioenrade marathonlopp.

Råd och Vård för idrottsskador!
I din försäkring ingår också tjänsten Råd och Vård för idrottsskador. Hit ringer du för att prata med en fysioterapeut om hur du förebygger, behandlar och anmäler idrottsskador. Har du träningsrelaterade besvär eller smärta kan du alltid ringa tjänsten och rådgöra med fysioterapeut.

Fysioterapeuten gör en första bedömning på telefon och vid behov kan du i vissa fall ha rätt till vidare bedömning och bokad tid till en fysioterapeut eller läkare. I försäkringen ingår två besök till fysioterapeut och ett besök till läkare.

Ring 020-44 11 11 och boka tid för en första bedömning via telefon!

Se till att era aktiva är försäkrade, teckna nu!

Licenförsäkringen tecknas i Licensmodulen på Idrottonline och kostar 100:- per individ, man får alltså väldigt mycket för lite pengar!

Mer information och villkor:
Information om Kanotförbundets försäkringar och hur man tecknar dem >>

Specifik information och villkor för Licenförsäkringen och tjänsten Råd och vård >>


Kontakt:
Johan Nilsson
E-post: This is a mailto link
Tel: 070-7275490

Skribent: Johan Nilsson
E-post: Adressen Gömd

  

TFFIR_pratbubbla_RGB-1000x563_alt.png


Godkänd Kanotcentral
Alandia


 
 

Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Johansson, Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info