Hoppa till sidans innehåll

Det blå paddlepowerbandet är här!

16 JUN 2021 13:51
Paddlewpowersuccén från förra året håller i sig och nu har konceptet utökats med ett blått band som en direkt fortsättning på den gröna nivån.
  • Uppdaterad: 16 JUN 2021 13:51

Förra året etablerades nybörjarkonceptet Paddlepower på allvar ute i Kanotsverige och blev en stor framgång. I år har fler klubbar anslutit och ca 2000 armband har redan skickats ut till klubbar runtom i landet. Konceptet har i år utökats med ytterligare ett armband, det blåa. Tanken är att man paddlat något år och tagit det gröna bandet, nu har man tagit paddlingen vidare, paddlar regelbundet och kanske börjar göra sina första tävlingar. Momenten är uppdelade i K1 och Besättning samt teknikmoment och träningsmoment. Därtill kommer också utökade moment i säkerhet och miljö.

För att hitta materialet som hör till det blå bandet besök Paddlepowersidan här >>

fyraband1.jpg

Har er klubb ännu inte kört Paddelpower är det inte försent att testa redan i år, vi har armband i lager som bara väntar på att få komma ut till våra klubbar!
Information, material och länk till beställning och allt ni behöver veta om Paddlepwoer hittar ni på Paddlepower sidan, klicka här >>.

Har ni frågor hör av er till Johan Nilsson på tel:070-7275490 eller e-post:  This is a mailto link

Skribent: Johan Nilsson
E-post: Adressen Gömd

  

TFFIR_pratbubbla_RGB-1000x563_alt.png


Godkänd Kanotcentral
Alandia


 
 

Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Johansson, Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info