Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Härlig nyhet till helgen - Skärgårdsläger för havskajakledare

01 APR 2022 15:59
Med stöd av Svenskt Friluftsliv anordnar Kanotförbundet ett skärgårdsläger för havskajakledare. Vi vill ge ledare en träffpunkt och en helg full av inspiration, kunskap och framför allt – trivsamt och roligt sällskap med andra ledare!
  • Skapad: 01 APR 2022 15:59

Helgen riktar sig till dig som är Havskajakledare, oavsett om du har gått SKFs utbildning eller någon annan kajakledarutbildning. Oavsett hur mycket erfarenhet du har av att leda grupper kommer helgen att ge dig fördjupade kunskaper om ledarskap, coachning och annat runt omkring ditt uppdrag, så att du kan utvecklas på din ledarnivå (både steg 1 och 2). Vi välkomnar alla havskajakledare, det spelar ingen roll om du är verksam i en kanotförening, en Friluftsfrämjaravdelning, någon annan förening eller i ett företag – många perspektiv och erfarenheter berikar.

Vi samlas i naturskön skärgårdsmiljö i Gryt på ostkusten för att tillsammans få en riktigt fin och lärorik helg. Och förhoppningsvis får vi sol och lagom med pedagagiska vindar!

Under helgen kommer du att kunna välja mellan olika pass. Det blir både teori och praktik, mest kommer vi att vara på vattnet och utnyttja den fina skärgårdsmiljön. Förutom kurspassen är det förstås också ett gyllene tillfälle att nätverka och utbyta erfarenheter med alla deltagare. Och inte minst ha roligt och upptäcka underbara Gryt!

Läs mer och anmäl dig här. Och vänta inte för länge med att anmäla dig, det är begränsat antal platser.

Varmt välkommen!

 

 

Skribent: Katinka Ingves
E-post: Adressen Gömd

  

TFFIR_pratbubbla_RGB-1000x563_alt.png


Godkänd Kanotcentral
Alandia


 
 

Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Johansson, Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info