Hoppa till sidans innehåll

Ikväll! Digital Parasportgala med kanotnominering!

30 MAR 2020 15:35
Ikväll är det dags för Parasportgalan 2020! Utifrån rådande situation med ett helt nytt upplägg: Istället för en fysisk galamiddag får nu både inbjudna gäster och allmänheten möjlighet att se galan hemifrån.
  • Skapad: 30 MAR 2020 15:35

En fantastisk galakväll rimmar lite dåligt med coronavirusets påverkan på folksamlingar - såvida arrangören inte tänker om och skapar en digital gemenskap med galaglans istället för en fysisk middag!

Hela galan kommer att göras om till en TV-sändning där aktiva, ledare och föreningar kommer att hyllas för sina prestationer det gångna året.

Alla kan vara med och hylla Svensk Parasport på kvällens gala, antigen via livesändning på facebook eller via Youtube. Mer info hittar ni här: Parasportgalan 2020

Anna Bjerkefors nominerad

I kategorin "Årets Ledare" är möjliggöraren och inspiratören på såväl nationell som internaitonell nivå Anna Bjerkefors niominerad. Hennes insats inom Parakanoten går decennier tillbaka och hon gör ett stort jobb både inom ramen för sitt professionella yrke samt som ideell.

Vi når Anna i Stockholm som laddar upp för kvällens digitala galaföreställning med hemmajobb och frågar henne hur planerna inför kvällen ser ut?

- Jag kommer såklart att att klä upp mig litegrann och delta i galan från soffan hemma med sällskap av hund och yngsta dottern som just nu bedriver stuierna i Göteborg på hemmaplan, berättar Anna.

Hon meddelar även att kärbon Diego kommer att delta i galan från bostaden i Italien. Vad gäller matplanerna är menyn inte satt till fullo än.

- Jag har ännu inte planerat för mat och dryck men det får ju bli minst en 2-rätters, konstaterar hon.

Hon delar nomineringen till årets ledare med två andra ledarförebilder; Daniel Ellerman samt Andreas Alverstedt. Tre värdiga vinnare allihop men från kanots sida har vi såklart vår vinnare klar redan! Grattis till nomineringen, Anna, och ha en trevlig galakväll! 

Skribent: Dag Johansson
E-post: Adressen Gömd


errea logo

 

 


Alandia


 

 

Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Johansson, Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: 0155209080
E-post: This is a mailto link

Se all info