Hoppa till sidans innehåll

Nytt projekt: Kanadensare på agendan

14 JUL 2022 14:50
Vi tror att kanadensare är perfekt som insteg till paddling och friluftsliv för nya grupper. ”Alla” kan paddla kanadensare med rätt vägledning.
  • Uppdaterad: 14 JUL 2022 14:50

Där är ni i er förening viktiga. Om man får en trygg, säker och rolig första upplevelse av sin paddling är sannolikheten för att man vill fortsätta mycket större.

Har din förening kanadensare i ”stallet” men ni nyttjar dem kanske inte så mycket i ordinarie verksamhet? Vill din förening locka nya paddlare och medlemmar att upptäcka friluftsliv och glädjen att paddla? Vill ni utveckla redan befintlig kanadensarverksamhet – eller som komplement till övriga aktiviteter.

Anmäl er då till Svenska Kanotförbundets projekt ”Kanadensare på agendan”!

Vi erbjuder utbildningen Kanadensarledare 1 för 1-2 ledare i föreningen och kan även erbjuda ett bidrag för att arrangera en aktivitet hos er. 

Det kan vara prova-på för helt nya intresserade barn, unga och familjer eller nya grupper. Eller en familjedag för medlemmarna för att skapa nya aktiviteter kring era kanadensare. Kanske en övernattningstur där kanadensarna tar deltagarna på vardagsäventyr som en introduktion till friluftsliv. Hur vill ni förverkliga paddeldrömmar med era kanadensare?

Sök före 31 augusti så att ni har möjlighet att arrangera något redan under sensommaren/hösten.  

Det är begränsat med platser så först till kvarn gäller. 

Skriv till:

Åsa Andersson, This is a mailto link och berätta vilken verksamhet ni har idag, vad ni skulle vilja göra om ni kommer med i projektet Beskriv även vilken kompetens era ledare har och vad ni skulle vilja/behöva kompetensutveckling kring.

Projektledare: Åsa Andersson, tel 076-6395023

Projektet genomförs med stöd från Svenskt Friluftsliv.

Skribent: Åsa Andersson
E-post: Adressen Gömd

  

TFFIR_pratbubbla_RGB-1000x563_alt.png


Godkänd KanotcentralAlandia


 
 

Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Johansson, Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info