Hoppa till sidans innehåll

Kanotkonvent 2020 - sista anmälningsdag närmar sig!

06 NOV 2019 18:22
Kanotkonvent 2020 hägrar den 17-19 januari. Programmet för stora delar av helgen har tagit form, lutar åt en riktig toppenhelg. Anmäl senast 11/11!
  • Uppdaterad: 06 NOV 2019 18:22

Kanotkonvent 2020 har målsättningen att vara en inspirerande mötesplats för Svensk kanot där du som deltagare får ny kunskap, inspiration och kontakter att ta med dig i ditt fortsatta kanotengagemang.

Programmet har till stora delar nu tagit form och bildar en helg fylld av tillfällen att träffas, lära och inspireras. Innehållet för Tävlingsarrangörsträff för Slätvatten samt Kanotslalomkonferensen jobbas på i skrivande stund och presenteras inom kort men har inte fått sin plats i programmet ännu. Program, Kanotkonvent 2020 (med reservation för ändringar) 

Två höjdpunkter att tjuvstarta med på fredag

En erfarenhet från tidigare år är att en stor majoritet anländer redan under fredagen. Detta tas tillvara på genom att erbjuda två 60 minuters-pass att tjuvstarta helgen med.

Gemensam workshop med RF inleder & avslutar

Innan helgen splittras upp i mer valbara delar inleds konventet med att lördag fm tillägnas åt att diskutera, implementera och blicka framåt mot de kommande två åren 2020-2021. Riksidrottsförbundet (RF) håller i trådarna i en workshop med hög deltagardelaktighet. Från övergripande huvudområden till enskilda aktiviteter, vad leder Svensk kanot på bästa sätt in i framtiden med fokus på de två spännande åren som vi just nu har framför oss. Innan vi stänger helgen avslutar vi söndag med en kortare sammanställning och summering av lördagsförmiddagens arbete. 

Nytt huvudspår - Friluftsliv & Rekreation

Tre huvudträffar har utökats till fyra då en inriktning med fokus på Friluftsliv & Rekreation har tagit plats i programmet. Ett helt nytt spår som riktar sig till dig som leder andra (eller dig själv) i friluftspaddling i olika former. En god möjlighet att träffa andra paddlare och ledare och inspireras både av varandra och det arbete som kanotförbundet driver på området. 

SKF:s Tränarkonvent

För dig som tränare och ledare som leder verksamhet ute i våra föreningar, men lika mycket för dig som själv är aktiv, förälder eller "bara" allmänt intresserad av paddling, träning, tävling och förenings- och verksamhetsutveckling.

Tävlingsarrangörsträff, Slätvatten

Utvärdering, utveckling och planering av tävlingsverksamheten står i centrum. Träffen är obligatorisk för alla tävlingsarrangörer 2020 men är givetvis öppen för alla som önskar delta. Rekommenderas varmt för den som vill vara med och tycka till och bidra, eller bara lyssna av, kring tävlingsupplägg och andra utvecklingsfrågor som rör breddverksamheten.

Kanotslalomkonferens

Efter lunch på lördag arrangeras den årliga Kanotslalomkonferensen som riktar sig till dig som är engagerad inom Kanotslalom. Samsyn, utveckling, planering och information inom såväl elit- och landslagsverksamheten som frågor rörande bredd- och utvecklingsdelar. 

Anmälan & kostnad

En diger helg kräver en diger anmälan där du klickar i val av huvudspår, ev tillval kring boende, ev specialkost etc. Läs igenom och klicka dig fram mot din biljett till Kanotkonvent 2020. Grundkostnaden för konventet är 1000 kr och inkluderar konferenskostnad, kost och logi under lördag och söndag. Väljer du att komma på fredag samt om du önskar enkelrum tillkommer kostnader, mer info i anmälan. Du kan även välja att delta uan boende eller bara under en av dagarna. Kostnad för olika alternativ finns i anmälan. Kostnaden faktureras i efterhand. Notera att oavsett vilka val ni gör i anmälan kommer det att stå att kostnaden är 1000 kr, vilket alltså endast stämmer om ni deltar lör-sön med boende. I fakturan som skickas i efterhand kommer dock era ev. tillval att adderas/dras av och allt stämma.

Ni hittar anmälan här: Anmälan Kanotkonvent 2020. Vi vill ha din anmälan senast måndag den 11/11. För de lite mer trögstartade håller vi dock anmälan öppen ytterligare en vecka, till måndag den 18/11. 

Välkomna gott folk, det kommer bli svinbra!

Skribent: Dag Johansson
E-post: Adressen Gömd


errea logo

 

 


Alandia


 

 

Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Johansson, Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: 0155209080
E-post: This is a mailto link

Se all info