Hoppa till sidans innehåll

Kanotkonvent 2020 - välkommen med din anmälan!

10 OKT 2019 14:59
SKF Kanotkonvent har vuxit till en central mötesplats för Svensk kanot. Den 17-19 januari 2020 är det dags igen. Vi hälsar dig varmt välkommen till en inspirerande helg på Bosön!
  • Uppdaterad: 10 OKT 2019 14:59

I mitten av januari varje år arrangerar SKF "Kanotkonvent", en mötesplats för Svensk kanot som senast lockade närmare 120 deltagare när det hölls i januari 2019. Den 17-19 januari 2020 bjuder vi återigen in till Bosön, Svensk idrotts utvecklingscentrum. Anmälan är nu öppen.

Tre huvudträffar  tar plats i programmet under lördag-söndag, men redan under fredagskvällen kommer det att finnas möjlighet att delta på ett par kortare pass. Under lördagskvällen samlas alla i vackra Mästarvillan för gemensam bankettmiddag. 

SKF:s Tränarkonvent - Tävlingsarrangörsträff, Slätvatten - Kanotslalomkonferens

Helgen innehåller ett par gemensamma pass, framförallt en inledande "utvecklingsprocess" under ledning av RF, men till stora delar kan ni själva välja de spår och pass som känns mest relevanta. Likt 2019 kommer tre parallella "huvudträffar" att genomföras.

SKF:s Tränarkonvent 

Med flera valbara spår vill vi göra helgen så attraktiv som möjligt för så många som möjligt. Konventet riktar sig till alla tränare och ledare som leder verksamhet ute i våra föreningar, men även till dig som själv är aktiv, förälder eller "bara" allmänt intresserad av paddling. Det schemalagda programmet blandas upp med tid för mer informella samtal och erfarenhetsutbyten.

Tävlingsarrangörsträff, Slätvatten

Slätvattenkommittén Bredd ansvarar för arrangörsträffen där utvärdering, utveckling och planering av tävlingsverksamheten står i centrum. Träffen är obligatorisk för alla tävlingsarrangörer 2020 men är givetvis öppen för alla som önskar delta. Rekommenderas varmt för den som vill vara med och tycka till och bidra, eller bara lyssna av, kring tävlingsupplägg och andra utvecklingsfrågor som rör breddverksamheten.

Kanotslalomkonferens

Under lördagen arrangerar Kanotslalomkonferens där fokus ligger på samsyn, utveckling och planering inom Kanotslalom-disciplinen. För den som önskar att bara delta på Kanotslalomkonferensen finns det såklart möjlighet till det.

Program & Innehåll

Ett detaljprogram för hela helgen med innehåll, upplägg och tider presenteras under november. 

Men - programmet kommer att bli bra! Gå inte och vänta in detaljprogrammet, anmäl er så snart som möjligt och säkra er plats.

Anmälan

Vi vill ha er anmälan senast måndagen den 11 november. OBS! Vi har ett begränsat antal bäddar - först till kvarn gäller.

Ni hittar anmälan här: Anmälan, Kanotkonvent 2020

I anmälan anger ni vilken av huvudträffarna ni planerar att delta på. Närmare inpå helgen kommer ni sedan få ett mer detaljerat utskick där ni anger vilka av de valbara passen ni vill delta på.

Kostnad

Deltagaravgift: 1000 kr/person. I avgiften ingår kost, logi och konferenskostnad lördag-söndag.

Önskas boende fredag-lördag: +500 kr

Önskas enkelrum: +650 kr/natt

Deltar du endast en dag: 300 kr (lördagens bankettmiddag ingår ej om du deltar under lördagen, men kan såklart bokas in!)

Vill du delta utan att bo på Bosön: 600 kr/person (lördagens bankettmiddag ingår då ej, men kan såklart bokas in!)

OBS! Notera att oavsett vilka val ni gör i anmälan kommer det på anmälningssidan stå att kostnaden är 1000 kr, vilket endast stämmer om ni deltar lör-sön med boende. I fakturan som skickas i efterhand kommer dock era ev. tillval att adderas.

Kontaktperson

Dag Johansson / This is a mailto link / 070-37 25 448

Skribent: Dag Johansson
Epost: Adressen Gömd


errea logo

 

 


Alandia


 

 

Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Johansson, Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: 0155209080
E-post: This is a mailto link

Se all info