Hoppa till sidans innehåll

Kent-Åke Lundberg utsedd att leda Slalomverksamheten

20 MAJ 2020 09:02
Kanotförbundets styrelse har gett Kent-Åke Lundberg uppdraget att leda och organisera slalomgrenen.
  • Skapad: 20 MAJ 2020 09:02

Det finns stora möjligheter, och ett stort intresse för, att utveckla vår slalomverksamhet ytterligare. Kanotförbundets ambition är att grenen skall vara livskraftig och framgångsrik, både med avseende på bredd- och elitverksamhet.

Därför har kanotförbundets styrelse gett Kent-Åke Lundberg uppdraget att leda och organisera slalomgrenen. I detta ingår att bilda och, som ordförande, leda en slalomkommitté.

- Kent-Åkes bakgrund, kunnande och, inte minst, hans intresse för kanotsporten gör honom mycket lämpad för uppgiften. Vi i styrelsen är glada över att han tar sig an uppdraget, säger Lars Martinsson kanotförbundets ordförande.

Kent-Åke har en lång bakgrund inom kanotsporten, både på klubb- och förbundsnivå. Mellan 2006-2012 var han ordförande i förbundet och var bl.a. engagerad i olika frågor och projekt runt Kanotslalom.

- Jag ser framemot det här uppdraget. Det finns en utbredd vilja att jobba för kanotslalom i Sverige och jag känner ett stort driv att vara med och leda det arbetet, sammanfattar Kent-Åke. Som ett första steg kommer jag att bilda en slalomkommitté som fokuserar på breddverksamheten. Landslagsverksamheten kommer att ledas av Förbundskaptenen och fortsatt vara en självständig del av slalom.

Kent-Åke inleder arbetet redan denna vecka.

Mer om grenen Kanotslalom och dess verksamhet hittar ni här.

Skribent: Dag Johansson
E-post: Adressen Gömd


errea logo

 

 


Alandia


 

 

Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Johansson, Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: 0155209080
E-post: This is a mailto link

Se all info