Hoppa till sidans innehåll

Kompensationsstöd för föreningar

04 MAJ 2020 14:36
Mellan 1-15 maj har idrottsföreningar som lidit ekonomiska konsekvenser p.g.a. coronaviruset möjlighet att ansöka om medel ur stödpaketet "Kompensationsstöd IF".
  • Uppdaterad: 04 MAJ 2020 14:36

Regeringen gav den 20 mars beskedet om ett stödpaket på 500 miljoner till idrottsrörelsen med syfte att rädda idrottsförbunds och idrottsföreningars fortsatta verksamhet.

Mellan den 1-15 maj har din förening möjlighet att ansöka om medel ur stödpaketet Kompensationsstöd IF. Stödet kan beviljas föreningar som har lidit ekonomiska konsekvenser p.g.a. coronaviruset under perioden 12 mars till och med 30 juni 2020. Ansökan görs direkt till Riksidrottsförbundet via föreningens IdrottOnline-sida. All information du behöver för att veta vad du kan ansöka om och hur du går tillväga hittar du här: Kompensationsstöd IF

Frågor ställs till This is a mailto link och RF betonar verkligen vikten av att göra noggranna ansökningar och följa de instruktioner som finns i länken ovan, bl.a. gällande de ekonomiska dokument som ska bifogas för att styrka ekonomiska förluster.

Skribent: Dag Johansson
E-post: Adressen Gömd


errea logo

 

 


Alandia


 

 

Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Johansson, Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: 0155209080
E-post: This is a mailto link

Se all info