Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Läckö Kajakträff blev återigen en fullträff

05 JUL 2022 19:00
I skuggan av det magnifika Läckö Slott ligger ängen och strax nedanför den härliga sandstranden. Det är en speciell syn att mötas av det färgglada hav av kajaker i alla dess former som ligger bredvid varandra i väntan på att få användas och utmanas.
  • Uppdaterad: 05 JUL 2022 19:00

Läckö Kajakträff drivs av Naven Outdoor Experience i samarbete med Friluftsfrämjandet, Svenska Kanotförbundet och Läckö Slott och har skapats av människor som älskar att paddla. På plats från förbundet var Åsa Andersson och pratade paddling, Paddelpass, Godkända Kanotcentraler och mycket annat med deltagarna.

Det var tredje gången som träffen genomfördes och i år gick den av stapeln 1–3 juli. De 200 platserna såldes slut på bara fyra dagar och det är inte konstigt. Under tre dagar får deltagarna ta del av ett fullspäckat program med allt från föreläsningar och kurser till härliga gemensamma paddlingar och grillhäng. Allt inramat av den idylliska campingen och sällskapet av likasinnade.

Årets träff lockade deltagare från tre länder, Sverige, Norge och Danmark, som fick möjlighet att uppleva Vänerns skärgård och lära sig mer om olika tekniker. Det blev en helg med växlande väder – allt från blåst och regn till mer önskvärt sommarväder. 

Deltagarna erbjöds glasstur till Spiken, rollkurs, säkerhetskurs, naturpaddling, navigationskurs och mycket mycket mer. Det är i princip omöjligt att redogöra för det gedigna schemat, men är ni intresserade så finns hela programmet för årets träff här. Kanske kan det locka att boka in helgen 30 juni–2 juli 2023 för att inte missa en av friluftspaddlarens årliga höjdpunkter? 

Tack för år, vi ses 2023!

 

Läs mer om Läckö Kajakträff här.

 

Åsa Andersson pratar paddling

Skribent: Helene Ripa
E-post: Adressen Gömd

  

TFFIR_pratbubbla_RGB-1000x563_alt.png


Godkänd Kanotcentral
Alandia


 
 

Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Johansson, Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info