Hoppa till sidans innehåll

Mångfalds- och utbildningskommittén söker nytt engagemang - kanske du!?

24 JAN 2020 15:14
Två av SKF:s kommittéer, den nystartade mångfaldskommittén samt utbildningskommittén, behöver kompletteras med fler personer med engagemang och driv.
  • Skapad: 24 JAN 2020 15:14

SKF:s centrala verksamhet organiseras till stor del genom våra olika kommittéer. Det finns en ansvarig kommitté för varje gren samt några grenöverskridande kommittéer. Nu söker vi nya deltagare till två kommittéer; Mångfaldskommittén samt Utbildningskommittén.

Mångfaldskommittén

Under 2019 skapades Mångfaldskommittén ur den dåvarande "Parakanotkommittén". Parakanot är såklart fortfarande med som en viktig del i kommitténs arbete. Kommittén har dock utökat sin ambition till att även omfatta fler delar som syftar till att skapa en inkluderande verksamhet. Idag består kommittén av två medlemmar som har sin specialistkunskap inom dels Parakanot - Paddling för personer med fysiska funktionshinder, dels Neuropsykiatriska Funktionsnedsättningar (NPF). De områden som kommittén nu söker kompetens och engagemang inom är Jämställdhet, HBTQ samt Inkludering av Nyanlända.

Du hittar ansökningarna med mer info om uppdragen samt hur du söker här.

Utbildningskommittén

Utbildning är en central och viktig del av förbundets verksamhet och utveckling. Kommittén har ett övergripande ansvar för utbildningsverksamheten, där mycket av arbetet sker i tätt samarbete med SKF:s anställda. Kommittén består i dagsläget av tre medlemmar som nu önskar kompletteras med ytterligare ett par personer.

Du hittar ansökan med mer info om uppdraget samt hur du söker här.

Skribent: Dag Johansson
E-post: Adressen Gömd


errea logo

 

 


Alandia


 

 

Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Johansson, Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: 0155209080
E-post: This is a mailto link

Se all info