Hoppa till sidans innehåll

Maria Haglund lämnar efter två år som ordförande

31 MAR 2020 09:39
Efter två år som ordförande i SKF:s styrelse lämnar Maria Haglund posten. Vice ordförande, Lars Martinsson, kliver in som tillförordnad ordförande fram till årsmötet den 25 april.
  • Skapad: 31 MAR 2020 09:39

Maria Haglund valdes in som ordförande på SKF:s årsmöte 2018 efter ett par år som ledamot i styrelsen. Sedan dess har hon lett styrelsens arbete och varit drivande i många frågor de senaste åren för att skapa goda förutsättningar för Svensk kanot. Inför årsmötet 2020 är det sedan tidigare klart att Maria inte ställer upp till omval utan avslutar sitt uppdrag. Årsmötet var tänkt att hållas den 21 mars men blev framflyttat till den 25 april under rådande omständigheter med coronaviruset. P.g.a. hög arbetsbelastning i övrigt känner Maria att hon inte hinner med ordföranderollen och klev därför formellt av sitt ordförandeuppdrag under styrelsens möte igår. 

I egenskap av vice ordförande kliver Lars Martinsson in som tillförordnad ordförande fram till årsmötet då en ny ordförande ska väljas.

Då årsmötet den 25 april kommer att hållas digitalt får en fysisk avtackning skjutas på framtiden. Fram tills dess passar vi här på att rikta ett stort tack till Maria Haglund för dessa två år som ordförande - TACK, för engagemang, kunskap och styrning!

Skribent: Dag Johansson
E-post: Adressen Gömd


errea logo

 

 


Alandia


 

 

Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Johansson, Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: 0155209080
E-post: This is a mailto link

Se all info