Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Nominera din favorit till Årets Ledare

12 JAN 2022 00:24
Det finns många omtänksamma, kompetenta, trygga och inspirerande ledare runtom i Kanot-Sverige. Varje år belönas en av dessa med utmärkelsen "Årets Ledare". Hög tid att nominera din favorit, senast 6 februari!
  • Uppdaterad: 12 JAN 2022 00:24

Årets Ledare har delats ut årligen sedan 1985 då Leif Kronqvist, Bråvikens Kanotklubb, blev den första att motta den fina utmärkelsen. Pristagaren presenteras alltid i samband med Förbundsmötet, SKFs Årsmöte. Senast var det Elin Danielsson från Skellefteå Kanotklubb som blev tilldelas utmärkelsen.

Kriterierna för utmärkelsen är öppet hållna; "till den eller de ledare som gjort betydande insatser för sin förening eller på annat sätt inom Förbundet."

Utmärkelsen delas bara ut en gång till samma ledare och det är Förbundsstyrelsen som beslutar om vem som ska få utmärkelsen.

I år hålls Förbundsmötet den 19 mars och Årets Ledare 2021 ska utses.

Nominera din favorit, senast 6 februari

Nu önskar vi få in era nomineringar, vem tycker du förtjänar att nomineras till Årets Ledare 2021? Vem har utmärkt sig och bidragit till att skapa en glädjefylld, trygg och inspirerande miljö att verka inom som paddlare?

Lämna din nominering här: Nominering, Årets Ledare 2021

Skribent: Dag Johansson
E-post: Adressen Gömd

  

TFFIR_pratbubbla_RGB-1000x563_alt.png


Godkänd Kanotcentral
Alandia


 
 

Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Johansson, Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info