Hoppa till sidans innehåll

Nominera till årets utmärkelser SUC

29 AUG 2022 11:45
I samband med SUC-finalen 10–11 september i Katrineholm delas diverse utmärkelser kring SUC och JUC ut. Vi behöver nu er hjälp med att nominera vem/vilka ni tycker ska stå som vinnare i de olika kategorierna.
  • Uppdaterad: 29 AUG 2022 11:47

På SUC-finalen som avgörs på Besättningsregattan 10–11 september i Katrineholm kommer inte mindre än sex utmärkelser delas ut. Vinnarna utses av en jury bestående av SUC-arrangörerna och och SUC-ansvarig i Slätvattenkommittén Bredd. Några av dem utifrån nomineringar som görs av er därute i Kanotsverige och vi behöver er nominering senast onsdag 7 september. 

Årets SUC/JUC-klubb
Tilldelas den klubb som under året haft flest antal målgångar. Vinnaren får vandringspokalen och en plakett, 2:an och 3:an erhåller varsin plakett.

Årets Klättrarklubb
Tilldelas en klubb som markant ökat sitt deltagande på tävlingar under året. Vinnaren utses av juryn.

I fyra av kategorierna är det ni aktiva och ledare som nominerar de ni tycker gjort fina prestationer och ett bra arbete under året. Nomineringar sammanställs och utses av juryn.

Årets Stjärnskott | Kille
Tilldelas en kille som gjort en stor personlig utvecklingen under året. Nomineras av aktiva och ledare. Vinnaren utses av juryn. 

Årets Stjärnskott | Tjej
Tilldelas en tjej som gjort en stor personlig utvecklingen under året. Nomineras av aktiva och ledare. Vinnaren utses av juryn. 

Årets Tränare/Ledare
Tilldelas den tränare/ledare som på ett föredömligt sätt bidragit till klubbens tränings- och tävlingsverksamhet samt främjat tävlande över klubbgränserna. Nomineras av aktiva och ledare. Vinnaren utses av juryn. 

Årets Arrangör
Tilldelas den klubb som under året har arrangerat den bästa och roligaste SUC-tävlingen. Nomineras av aktiva och ledare. Vinnaren utses av juryn. 

Gör er nominering senast onsdag 7 september – nominera här.

Du hittar även informationen under Svenska Ungdomscupen här.

Skribent: Helene Ripa
E-post: Adressen Gömd

  

TFFIR_pratbubbla_RGB-1000x563_alt.png


Godkänd Kanotcentral
Alandia


 
 

Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Johansson, Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info