Hoppa till sidans innehåll

Nyrenoverat Bosön med kanotglans på Wall of Fame

03 MAR 2020 20:14
Igår invigdes den nyrenoverade "Framgångshallen" samt ett helt nytt idrottslabb på Bosön. Extra glans gav de tio idrottare som numera pryder Wall of Fame, bland dessa en kanotist - Helene Ripa.
  • Skapad: 03 MAR 2020 20:14

Bosön - svensk idrotts utvecklingscentrum har det senaste åren genomgått en förvandling och igår invigdes den helrenoverade idrottshallen som numera går under namnet "Framgångshallen". Dessutom har idrottslabbet flyttat upp till samma plan och har nu helt nya lokaler med rum för testar och mätning av idrottare. Ett toppmodernt och utvecklade idrottsuvecklingscentrum har blivit ännu lite vassare.

Under gårdagens invigning presenterades även de första tio namnen i den "Wall of Fame" som nu pryder en stor del av Framgångshallen. En av dem som fanns på plats, både på invigningen och på Wall of fame är Helene Ripa som ger stjärnglans med en mäktig paddelbild och citatet "Mitt första möte med Bosön var en mäktig upplevelse. En mytomspunnen plats med så mycket idrottshistoria. Idag är jag själv en del av den, mycket tack vare fyslabbet som alltid utmanar mig - att mäta är att veta".

Läs mer om Bosön här

Skribent: Dag Johansson
E-post: Adressen Gömd


errea logo

 

 


Alandia


 

 

Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Johansson, Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: 0155209080
E-post: This is a mailto link

Se all info