Hoppa till sidans innehåll

Planering i full gång inför nästa års utbildningar

11 NOV 2020 15:18
  • Uppdaterad: 11 NOV 2020 15:18

November är här och för en del är kanoten uppstallad för vinteride, och för andra så tar säsongen aldrig slut. Något som kan vara motiverande och inspirerande är att tänka på vilka steg i paddlingsutvecklingen man vill ta nästa år. Nu finns ett antal utbildningar och kurser utlagda under Utbildning (Utbildningskalender) respektive Paddelpasset (Hitta examination och kurs), och du hittar direktlänkar här nedanför. Beroende på hur situationen med Corona och regler och rekommendationer ser ut vid aktuellt tillfälle reserverar vi oss för förändringar, men om vi alla tar ansvar och förhindrar smittspridning har vi förhoppningvis en bättre situation nästa år. Fler utbildningar för hösten kommer att läggas ut längre fram.

Är ni flera i en klubb, förening eller kompisgänget som vill ha en särskild kurs eller examination kan vi eller någon av våra utbildningspartner även ordna tillfällen på förfrågan.

Det kommer även kurser i Grundläggande Säkerhet Fors och Säkerhet Fors Fortsättning. Och så håller vi tummarna för att det kommer att bli ett Sjövik Kanadensarsymposium 29 maj-1 juni! Vi vill också pusha lite extra för en nyhet för Havskajakledare, boka in sista helgen i augusti, 28-29, då kommer det att bli ledarutveckling i härlig skärgårdsmiljö för alla som vill bli ännu bättre i sin roll som ledare och instruktör. Så håll koll här på hemsidan och på vår facebooksida för Friluftsliv och Rekreation!

För dig som vill utveckla dina personliga färdigheter rekommenderar vi kontakt med en kanotklubb, Godkänd Kanotcentral, eller någon av våra utbildningspartner, t ex Friluftsfrämjandet, som kan erbjuda kurser och examinationer i Paddelpasset. Du hittar information om Paddelpasset och godkända examinatorer här.

Har du frågor eller vill diskutera utbildning är du varmt välkommen att höra av dig till oss! Skicka ett mail till This is a mailto link eller ring 0766-114303.

Här är de utbildningar som hittills är planerade 2021, och som vi hoppas kommer att kunna genomföras. Utbildningarna anordnas av Kanotförbundet eller någon av våra auktoriserade utbildare och Godkända Kanotcentraler.

17-18 april, 22-23 maj Forsinstruktör 2

17-18 april, 5-6 juni Havskajakledare 2

24-25 april Examination Havskajakledare 2

8 maj Kompletteringsutbildning Ledare 1

9 maj Examinatorsutbildning grön kajak FULLBOKAD, ytterligare datum kommer snart.

9 maj Examinatorsutbildning grön kanadensare

13 maj Grundläggande Säkerhet och Räddningsteknik (GSRT)

14-16 maj Havskajakledare 1

18 maj Grundläggande Säkerhet och Räddningsteknik (GSRT)

19-21 maj Havskajakledare 1

28-30 maj Havskajakledare 1

12-13 juni Blå examination forskajak inklusive träning

12-13 juni Canadensarledare 1

16 juli Blå examination forskajak

17-18 juli Forsinstruktör 1

Juli examination Forsinstruktör 2

28-29 augusti Ledarträff fortbildning SAVE THE DATE! Mer info kommer!

21 september Grundläggande Säkerhet och Räddningsteknik

22-24 september Havskajakledare 1

September Examination Havskajakledare 2

September Examination Havskajakledare 3

16-17 Oktober Examinatorträff

 

 

Skribent: Katinka Ingves
E-post: Adressen Gömd








Alandia


 




 

Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Johansson, Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info