Hoppa till sidans innehåll

Rapportera LOK-stöd senast 25/8!

18 AUG 2022 12:00
Ansökan för våren 2022 (aktiviteter bedrivna mellan 1/1–30/6) ska vara inskickad via föreningens IdrottOnline-sida senast den 25 augusti kl. 23.59 – kom ihåg!
  • Uppdaterad: 17 AUG 2022 09:27

Senast den 25 augusti, kl.23.59, ska klubbens LOK-stödsansökan vara inskickad. Skickas ansökan in efter detta datum kan ansökan ses som ogiltig, alternativt kommer ersättningen att dras ner betydligt.

Kort om LOK-stöd

LOK-stöd (Lokalt Aktivitetsstöd), är ett ekonomiskt stöd för föreningsdriven barn- och ungdomsidrott och är en viktig inkomstkälla för föreningar. LOK-stöd kan sökas av alla kanotklubbar som har verksamhet för barn och unga i åldern 7–25 år.

LOK-stödet ger alltså pengar direkt till föreningen som ett stöd för den verksamhet ni bedriver för barn och unga. Inrapporterat LOK-stöd ligger även till grund för bidrag som RF delar ut till alla specialidrottsförbund, däribland SKF.

LOK-stödssiffrorna ger även en möjlighet för att följa hur mycket verksamhet för barn och unga vi har inom svensk kanot.

Mer om LOK-stödet hittar ni på Riksidrottsförbundets hemsida.

Ansök via klubbens IdrottOnline-sida

Ansökan görs halvårsvis via föreningens IdrottOnline-sida, senast den 25 augusti ska ansökan för första halvan av 2022 vara inskickad.

Har ni funderingar finns Riksidrottsförbundets LOK-stödsgrupp som stöd. 

  • Telefon 08-699 61 50
  • E-post This is a mailto link
  • Öppettider: Måndag–fredag klockan 08.30–16.00 (lunchstängt 12.00–12.30)

Ni kan även kontakta SKF:s Johan Nilsson om ni har funderingar gällande LOK-stöd (eller andra föreningsfrågor). Det finns även stöd att få via er kontakt på ert Distriktsidrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna-distrikt som är en värdefull resurs kring det mesta av föreningens arbete och verksamhet. 

Är ni tveksamma kring hur ni går tillväga, ni kanske aldrig har LOK-rapporterat tidigare, så tveka inte att höra av er till Johan Nilsson.

 

Skribent: Johan Nilsson
E-post: Adressen Gömd

  

TFFIR_pratbubbla_RGB-1000x563_alt.png


Godkänd Kanotcentral
Alandia


 
 

Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Johansson, Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info