Hoppa till sidans innehåll

Semestertips på kanotguiden

01 JUL 2021 11:32
Kanske blir det Kattfjorden runt, eller en tur i Söderhamns fina skärgård i sommar? Skönpaddling och bad – det är semester när den är som bäst! Tipset är att besöka Kanotguiden.com för att hitta äventyret. .
  • Uppdaterad: 01 JUL 2021 11:32

Kanotguiden.com finns tips på kanotleder, information och länkar till våra Godkända Kanotcentraler. Godkända Kanotcentraler står för kvalitet och service, säkerhet och lokalkännedom. Under rubriken Kanotkommuner och paddeldestionationer har vi samlat länkar till kommuner som särskilt lyfter fram paddling, och där hittar du även fantastiska guider med inspirerande beskrivningar, kartor, vackra bilder och detaljerad information om allt du behöver veta för att planera och få en härlig paddeltur. Det finns allt från kortare turer på ett par timmar till äventyr som sträcker sig över flera dagar, eller veckor! Kattfjorden i norra Vänern och Söderhamn som nämndes är bara två av hundratals fina paddeltips.

På Kanotguiden finns också bra tips och råd om säkerhet och paddling. Självklart flytväst, sällskap och kommunikationsmöjligheter, men det finns en hel del andra saker att tänka på. Läs mer om säkerhet här.

Den som drömmer om västkustpaddling bör besöka Västsveriges hemsida om paddling i Bohuslän. Där finns även fina tips om turer i Dalsland. På Kanotguiden finns det så mycket bra information, och det vill vi på Kanotförbundet hjälpa till att sprida. Hjälp gärna till att göra Kanotguiden ännu bättre, lägg in dina bästa tips och inspirera med bilder så att andra kan uppleva vårt fantastiska kanotland Sverige. Och tipsa gärna vänner som kanske inte hänger på kanotsajter i vanliga fall om att detta är grejen för semestern!

Tre kajaker framför klipphällar

Skribent: Katinka Ingves
E-post: Adressen Gömd

  

TFFIR_pratbubbla_RGB-1000x563_alt.png


Godkänd Kanotcentral
Alandia


 
 

Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Johansson, Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info