Hoppa till sidans innehåll

SKF:s nya styrelse blickar framåt

30 APR 2020 16:57
Under lördagens årsmöte valdes en, till stora delar, ny styrelse för kanotförbundet där Lars Martinsson fick förtroendet att som ordförande leda styrelsearbetet det närmsta året.
  • Uppdaterad: 30 APR 2020 16:57

Årsmötet gick på valberedningens förslag och valde enhälligt Lars Martinsson till ordförande för SKF det närmaste året. I den styrelse han får sällskap av i arbetet framåt fanns sedan tidigare Jessica Rosdahl, Staffan Strive och Magnus Lindstedt som alla tre har ett år kvar av sitt 2-årsval från 2019. Tre nya namn gör styrelsedebut då Lena Norrman, Marcus Remmerfors samt Astrid Landgren Pattersson valdes in. 

 
Lars Martinsson, Ordförande
 

Lena Norrman

Staffan Strive

Marcus Remmersfors

Magnus Lindstedt

Jessica Rosdahl

Astrid Landgren Pattersson

- Det känns inspirerande att dra igång arbetet med den nya styrelsen. Vi hade ett styrelsemöte direkt efter årsmötet i lördags och det är ett taggat gäng. I första läget handlar det nu om att leda verksamheten genom den märkliga tid vi upplever just nu, summerar Lars uppstarten av arbetet. Styrelsen har lagt en mötesplan för 2020 där de redan nu räknar med att en del av de fysiska mötena kommer att ersättas av webbmöten p.g.a. rådande läge. Lars berättar även att styrelsens planerar att bjuda in någon del av verksamheten en kortare stund vid varje styrelsemöte för presentation och frågestund, i syfte att lära känna den breda verksamhet som utgör Svensk kanot. Vidare är ekonomin och rutiner kring ekonomiuppföljning ett prioriterat område under kommande år. Under det konstituerande mötet utsågs Lena Norrman till vice ordförande och Staffan Strive till ekonomisk samordnare i styrelsen. Kontaktuppgifter till styrelsen samt en sida för styrelseprotokoll hittar ni här.

En summering av årsmötet och en summering över de beslut som togs hittar ni här

Skribent: Dag Johansson
E-post: Adressen Gömd


errea logo

 

 


Alandia


 

 

Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Johansson, Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: 0155209080
E-post: This is a mailto link

Se all info