Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Sprint & Paralandslaget på läger i Skåne

16 FEB 2021 11:08
Förberedelserna inför ett spännande, och än så länge något ovisst, 2021 är i full gång. Sprint & Paralandslaget är på plats i Lödde och bygger kapacitet inför årets tävlingar.
  • Uppdaterad: 16 FEB 2021 11:08

I maj är det, i alla fall i skrivande stund, dags för OS- och Paralympicskval och just nu befinner sig delar av sprint- och paralandslaget i Skåne för årets första träningsläger. I ett vintrigt och soligt Löddeköpinge har man försökt skapa så bra förutsättning som möjligt trots en frusen å och minusgrader.

Bitande kyla utomhus men varmt och svettigt inne i Lödde KK:s klubbstuga. Det vinande ljudet från paddelmaskinernas fläkthjul ackompanjeras av hög musik och av teknikinstruktioner från tränare Peter Orban och Åsa Eklund. Utöver ergo så står gym och löpning på schemat och trots mjölksyra och värkande muskler så är stämningen på topp.


Martin Nathell, Anton Andersson och Theo Orban bombar!


Julia Lagerstam, Johanna Johansson och Helene Ripa dundrar!

Förutom hård träning är glädjen över att få träffas igen och peppen från lagkamrater inspirerande.

Förutom träningen har det firats Fettisdag med hemgjorda ”fastlagsbullar” a’ la mormor Lagerstam, genomförts intervjuer med Sydsvenskan och lokalpress samt varit Mello-afton hemma hos Julia & Anton.


Lätt att glädjas både över öppet vatten och semlor under Sprint & Paralandslagets "Vårläger 1". Till vänster Helene Ripa och till höger Julia Lagerstam.

Lägret pågår i två veckor och är det första för året.

Skribent: Dag Johansson
E-post: Adressen Gömd

  

TFFIR_pratbubbla_RGB-1000x563_alt.png


Godkänd Kanotcentral
Alandia


 
 

Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Johansson, Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info