Hoppa till sidans innehåll

Tävlingsdags!

15 AUG 2020 00:45
Det har pågått kanotverksamhet i olika former hela sommaren, även på tävlingssidan med bl.a. SUP-SM och mindre regionala/lokala tävlingar. I helgen är det dags igen med bl.a. Maraton-SM i Vaxholm!
  • Skapad: 15 AUG 2020 00:45

För tävlingssugna Slätvattenkanotister har säsongen hittills varit minst sagt speciellt. I kölvattnet av corona har tävlingsprogrammet så som det var planerat gått om intet. Istället har många goda lokala och regionala initiativ tagits och klubbar har testat nya grejer för att stilla tävlingsnerver och fylla uteblivna tävlingsdagar.

I helgen är det dock dags för den första nationella slätvattentävlingen. På klassiska maratonvatten bjuder Vaxholm in till tävling då Ungdoms-SM i Maraton ska avgöras. Både det långa maratonloppet i K1 samt Short Track står på tävlingsschemat. Vi önskar ett stort lycka till åt alla kanotister, kör hårt!

Det tävlas även uppe i Skellefteå till helgen. Anrika tävlingarna Boliden Silver Cup (kortlopp) och Älvsloppet (långlopp) avgörs under lördag och söndag med fem norrlandsklubbar på plats.

   

Skribent: Dag Johansson
E-post: Adressen Gömd

Alandia


 
 

Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Johansson, Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info