Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Träning, utbildning och inspiration på Röda Tråden-läger

30 MAJ 2022 17:13
Den gångna långhelgen var en populär lägerhelg runtom i Kanotsverige! Bl.a. arrangerades två ungdomsläger inom ramen för satsningen "Röda Tråden, Slätvatten".
  • Skapad: 30 MAJ 2022 17:13

I helgen genomfördes breddelitläger för ungdomarna i "Röda Tråden, Slätvatten". Mitt/nord gruppen var i Västerås och sydgruppen i Örkelljunga. Besättningsträning, maratonlyft, teknikträning, startträning och teorimoment stod på programmet. Trots stormbyar, hagelskurar och regn de första två dagarna lyckades ungdomarna ta sig igenom passen på ett fint sätt. I samband med lägret genomfördes även en utbildningshelg för ledarna som går kursen Levande kanot. Från förbundets sida vill vi tacka alla ledare och aktiva för fina insatser under lägret och ett glatt humör. Det ger energi inför framtiden!

Här en film av Yahia Mossa från lägret i Örkelljunga som ger en liten glimt av vad som hände på vattnet:

Massa läger!

Utöver de två samlingarna i Örkelljunga och Västerås genomfördes även ett Norrlandsläger för barn och ungdomar i Tavelsjö, träningssamling för U21-truppen i Slätvatten i Nyköping, breddläger för forsungdomar i Dala-Floda och säkerligen ett antal fler samlingar/läger utöver dessa. Jäkla va roligt det är att paddla och vara på läger tillsammans - inspirerande!

Skribent: Dag Johansson
E-post: Adressen Gömd

  

TFFIR_pratbubbla_RGB-1000x563_alt.png


Godkänd Kanotcentral
Alandia


 
 

Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Johansson, Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info