Hoppa till sidans innehåll

Vad är möjligt och hur? Öppen infoträff om coronaeffekter på kanottävlingar 2020

15 JUN 2020 20:06
Fr.o.m igår är idrottstävlingar tillåtet även för seniorer. Fortsatt gäller dock max 50 deltagare samt att arrangörer och deltagare följer övriga allmänna råd. SKF bjuder nu inte till en infoträff på området, välkomna!
  • Uppdaterad: 15 JUN 2020 20:06

Resor över landet är tillåtna sedan i lördags och igår släpptes även senioridrottstävlingar fram. Härligt tycker vi och många andra! Det är dock viktigt att lyfta fram att fortsatt ansvarstagande, såväl på individ- som organisationsnivå, är avgörande - i samhället i stort och så även inom idrotten.

Samtliga idrottsförbund ska bistå sina arrangerande föreningar med stöd och råd i hur vi på bästa sätt lägger upp och geonmför tävlingar utifrån rådande omständigheter.

Datum & Tid

Mot bakgrund av detta vill SKF bjuda in till en öppen informationsträff, nu på torsdag den 18 juni mellan kl.20.00-21.00, där vi klargör det vi vet idag, vilka riktlinjer som gäller för att arrangera och delta i tävling samt hur detta påverkar SKF:s tävlingsverksamhet under 2020.

Innehåll

Vi kommer att ägna timmen åt att inledningsvis klargöra läget, därefter kommer Slätvattenkommittén Bredd ta vid för att beskriva hur riktlinjerna påverkar säsongen 2020. Slätvatten är vår största gren och den som påverkas klart mest av riktlinjerna. Intresserade från alla grenar är välkomna att delta men andra halvan av träffen kommer alltså att fokusera på Slätvatten.

Träffen kommer att hållas via Teams och det krävs ingen anmälan för att delta.

Ni når mötet här: Infoträff Kanottävlingar 2020 

Skribent: Dag Johansson
E-post: Adressen Gömd
Alandia


 
 

Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Johansson, Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info