Hoppa till sidans innehåll

Valberedningen på jakt efter nytt engagemang inför Förbundsmötet

20 JAN 2021 10:16
Som sig bör har kanotförbundets valberedning kollat runt bland de personer vars mandattid går ut i samband med Förbundsmötet den 20 mars. Nu är arbetet igång med att söka lämpliga personer till de platser som blir lediga, har du bra förslag?
  • Skapad: 20 JAN 2021 10:16

Kanotförbundets valberedning består av tre personer som årligen väljs i samband med SKFs årsmöte, "Förbundsmötet". För tillfället är det Liselotte Mooe, Mikael Stensils och Sanna Wahlén som gör det viktiga arbetet som valberedning.

Inför varje år tillfrågar valberedningen de personer vars mandattid går ut hur de ställer sig till omval. Efter den sonderringen återkommer valberedningen med en rapport som har skickats ut till distrikt och föreningar.

Valberedningens rapport med bl.a. 3 "tomma" styrelseplatser

Läget inför Förbundsmötet den 20 mars är att tre nya ledamotplatser till SKFs styrelse ställs till förfogande och ska besättas med nytt engagemang. Övriga tre ledamöter valdes på en 2-årsperiod under mötet 2020. Ordförandeposten väljs för 1 år i taget, här har nuvarande ordförande Lars Martinsson meddelat att han ställer upp till omval. Utöver styrelseuppdragen ska ny Lekmannarevior och Lekmannarevisorssuppleant väljas då nuvarande aviserat att de inte ställer upp till omval efter flera år. Tre val ska även göras till kanotförbundets Disciplinnämnd.

Ni hittar valberedningens rapport här: Valberedningens rapport inför Förbundsmötet 2021

Arbetet med att hitta lämpliga kandidater inlett

Nu inleder valberedningen arbetet med att söka fram förslag till dessa poster. Här har distrikt, föreningar och enskilda medlemmar en viktig funktion i att lämna in förslag på lämpliga kandidater till valberedningen. Kontaktuppgifter hittar ni här, tveka inte att höra av er till någon av dem. 

Skribent: Dag Johansson
E-post: Adressen Gömd

  

TFFIR_pratbubbla_RGB-1000x563_alt.png


Godkänd Kanotcentral
Alandia


 
 

Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Johansson, Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info