Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll
Foto: User

Välkomna till Förbundsmötet 2022

01 DEC 2021 10:57
Svenska Kanotförbundet kallar härmed till Förbundsmöte lördagen den 19 mars 2022.
  • Skapad: 01 DEC 2021 10:57

Vi tar en titt i Kanotförbundets stadgar och läser bl.a. följande när det kommer till Förbundsmötet (SKFs Årsmöte):

Tid & Plats

"Förbundsmötet, Kanotförbundets högst beslutande organ, ska hållas senast den 15 april varje år på tid och plats som förbundsstyrelsen bestämmer."

Datumet för 2022 är satt till den 19 mars. Vad gäller plats och form för mötet är detta inte helt spikat. Under en höstträff med representanter från distrikten diskuterades frågan utifrån för- och nackdelar med olika upplägg. Efter två år med lyckade Förbundsmöten digitalt fanns önskemål om att behålla den möjligheten, samtidigt som givna fördelar med fysiska möten lyftes fram.

Utifrån dessa diskussioner siktar vi på att hålla mötet fysiskt i Stockholm, men med ambitionen att även kunna öppna upp för digitalt deltagande. Mer information om upplägg och form kommer närmare inpå mötet.

Kallelse

"Kallelse till Förbundsmötet utfärdas senast tre månader före mötet genom kungörelse i SKFs officiella kungörelseorgan och sänds till distriktsorganen senast den 31 januari i samband med övriga utskick enligt stadgarna."

- SKFs officiella kungörelseorgan är www.kanot.com och när ni nu läser detta är ni mitt uppe i just kallelsen som håller sig till "senast tre månader före..."-tidsaspekten med viss marginal. Distriktsorganen är våra kanotdistrikt som alla utser ombud till mötet. Ombuden bär med sig det antal röster varje distrikt har, vilket avgörs av antalet föreningar i distriktet (1 röst per påbörjat tretal antal föreningar. Ett distrikt med tre föreningar har således 1 röst, ett distrikt med 7 föreningar 3 röster). Senast den 31 januari kommer distrikten att få en kallelse till mötet tillsammans med en rad olika underlag.

Skribent: Dag Johansson
E-post: Adressen Gömd

  

TFFIR_pratbubbla_RGB-1000x563_alt.png


Godkänd Kanotcentral
Alandia


 
 

Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Johansson, Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info