Hoppa till sidans innehåll

Välkomna till Förbundsmötet 2023

15 NOV 2022 11:12
Svenska Kanotförbundet kallar härmed till Förbundsmöte lördagen den 18 mars 2023.
  • Uppdaterad: 15 NOV 2022 11:12

Kanotförbundets stadgar reglerar bl.a. vad som gäller kring Förbundsmötet (SKFs Årsmöte). Senast tre månader innan mötet ska en kallelse göras på förbundets officiella kungörelseorgan, vilket är www.kanot.com

Tid & Plats

"Förbundsmötet, Kanotförbundets högst beslutande organ, ska hållas senast den 15 april varje år på tid och plats som förbundsstyrelsen bestämmer."

Datum och plats för 2023 är satt till den 18 mars i Stockholm, mer exakt plats meddelas senare. Inför förra året uttryckte distrikten önskemål om att få behålla möjligheten att delta digitalt. Därför arrangerades Förbundsmötet 2022 för första gången som ett hybridmöte, där deltagare deltog båda fysiskt på plats och digitalt. Utfallet blev lyckat och förbundsstyrelsen anser att det är ett grepp att hålla fast vid. Därför kommer även mötet 2023 anta hybridform och möjliggöra både deltagande fysisk på plats och digitalt.

Kallelse

"Kallelse till Förbundsmötet utfärdas senast tre månader före mötet genom kungörelse i SKFs officiella kungörelseorgan och sänds till distriktsorganen senast den 31 januari i samband med övriga utskick enligt stadgarna."

- SKFs officiella kungörelseorgan är www.kanot.com och när ni nu läser detta är ni mitt uppe i just kallelsen som håller sig till "senast tre månader före..."-tidsaspekten med viss marginal. Distriktsorganen är våra kanotdistrikt som alla utser ombud till mötet. Ombuden bär med sig det antal röster varje distrikt har, vilket avgörs av antalet föreningar i distriktet (1 röst per påbörjat tretal antal föreningar. Ett distrikt med tre föreningar har således 1 röst, ett distrikt med 7 föreningar 3 röster). Senast den 31 januari kommer distrikten att få en kallelse till mötet tillsammans med en rad olika underlag.

Skribent: Dag Johansson
E-post: Adressen Gömd

  

TFFIR_pratbubbla_RGB-1000x563_alt.png


Godkänd Kanotcentral
Alandia


 
 

Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Johansson, Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info