Hoppa till sidans innehåll

Vill du jobba med att utveckla svenska kanot!?

20 MAR 2020 12:13
Svenska Kanotförbundet söker nu två nya medarbetare; en Kommunikativ Föreningskonsulent samt en High Performance Manager - Slätvatten Elit. Sista ansökningsdag är satt till 8 april.
  • Skapad: 20 MAR 2020 12:13

Två nya tjänster inom Svenska Kanotförbundet ligger nu öppna för ansökan. Låter det intressant!? Läs annonserna, hör av dig om du vill veta mer och ansök innan 8 april.

Kommunikativ Föreningskonsulent

Denna roll tar plats i SKF:s kansliverksamhet och jobbar tätt tillsammans med våra andra utvecklingstjänster samt GS med fokus på att leda och stötta verksamheten på både central, regional och lokal nivå inom Kanot-sverige. Det är en tjänst som förutsätter att du tycker om administration och kommunikation som till stor del ligger till grund för många av arbetsuppgifterna. Samtidigt som du har ett driv och en flexibilitet att driva olika utvecklingsinsatser, ex olika projekt SKF har.

Annonsen i sin helhet hittar du här: SKF söker en Kommunikativ Föreningskonsulent      

High Performance Manager - Slätvatten Elit

Genom ett samlat elitstöd från våra viktiga samarbetspartners RF, SOK och SPK möjliggörs satsningen på en High Performance Manager (HPM). I rollen som HPM är din främsta arbetsuppgift att förverkliga innehållet utifrån prioriterade områden i den Elitutvecklingsplan som finns framtagen för Slätvatten. 

Annonsen i sin helhet hittar du här: SKF söker en High Performance Manager - Slätvatten Elit

Mer info & kontakt

Mer info om varje tjänst hittar ni (såklart) i respektive annons. Har ni frågor och funderingar kring tjänsterna, tveka inte att höra av er! 

 

Skribent: Dag Johansson
E-post: Adressen Gömd


errea logo

 

 


Alandia


 

 

Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Johansson, Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: 0155209080
E-post: This is a mailto link

Se all info