Hoppa till sidans innehåll

Blanketter

Här hittar du blanketter för reseräkning och sanktionsansökan samt ett samlingsdokument med ekonomimallar.
  • Uppdaterad: 13 NOV 2020 08:16

Checklista för reseräkning

Reseräkning ska skickas till SKF kansli senast två veckor efter avslutad aktivitet för att betalas ut.

  1. Ladda ner Reseräkning och fyll i fälten med korrekta uppgifter. Rätt projektnummer och kontonummer får du av den som är ansvarig ledare för aktiviteten, annars kontakta SKF kansli.
  2. Om reseräkningen avser milersättning kan du sedan skicka in reseräkningen per e-post till This is a mailto link, säkerställ att du får ett svar som bekräftelse på att mailet nått fram. Din ersättning betalas sedan ut i samband med ordinarie löneutbetalning och du får ett slags "lönebesked" om att pengarna blivit utbetalda.
  3. Om reseräkningen innehåller kostnader du har haft som ska betalas av SKF behöver du bifoga kvitton till din reseräkning. Ange vad kostnader avser i den stora rutan "övriga upplysningar" och bifoga samtliga orginalkvitton.  
  4. Fäst orginalkvitton i ordning på A4 papper (använd ej tejp över texten på kvittot). Scanna in reseräkning och kvittona och sammanställt till en och samma pdf. Om du ej har tillgång till scanner kan du fota kvittona (tydligt) och sedan klippa in bilderna och sammanställ till en och samma pdf
  5. Skicka sedan in reseräkningen enligt ovan. Har du inte möjlighet till något digitalt alternativ kan du även postsa reseräkningen till adressen som står på blanketten. 

Övriga blanketter 

Skribent: Dag Johansson
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Johansson, Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info