Hoppa till sidans innehåll

Gällande restriktioner förlängs till 17 maj

23 APR 2021 14:09
Igår kom besked från regeringen att nuvarande restriktioner gäller fram till den 17 maj, smittoläget är fortsatt alltför ansträngt för att lätta upp.
  • Skapad: 23 APR 2021 14:09

Igår kom besked om att de nu gällande restriktionerna förlängs till den 17 maj. Samtidigt uppmanas idrottsrörelsen att "orka hela upploppet".

RF lyfter även vikten av att regeringen ser över möjligheter att kunna göra olika för att få mer träffsäkerhet, t.ex. för idrotter som har stora vatten som arena. Läs RF:s nyhet här

Detta gäller just nu

  • Max åtta deltagare vid allmänna sammankomster och offentliga tillställningar, såsom idrottsevenemang med publik enligt pandemilagen och dess förordning. Särskilda begränsningar finns för gym, idrottsanläggningar och badhus som är öppna för allmänheten.
  • Folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd tillåter smittsäker träning för alla. För de som är födda 2001 och tidigare gäller om möjligt utomhus.
  • Idrottsrörelsen bör avstå helt från att ordna eller delta i läger, matcher, cuper och andra tävlingar, med undantag för yrkesmässig idrott. Detta gäller alla åldersgrupper.

RF:s infosida om corona och idrott hittar ni mer information.

Skribent: Dag Johansson
E-post: Adressen Gömd


errea logo

 

 


Alandia


 

 

Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Johansson, Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: 0155209080
E-post: This is a mailto link

Se all info